Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszitek azt, hogy párkapcsolatban élni az élet értelme?
Ekkora baromságot rég olvastam, már ne is haragudj.
Ki mondta, hogy ezt hisszük?xD
Nem állítom, hogy az életem értelme, de ettõl függetlenül még szükségem lehet arra is többet között.
Az élet értelme a pinä és a marhapörkölt.
A többi körítés :)
Nem az élet értelme, de az egyik legjobb dolog, hogy a legjobb barátommal élek, aki amúgy iszonyat szexi is. Mindkettőnknek van külön élete, hobbija, de a hazamenés azt jelenti, hogy együtt vagyunk.
Rengeteget fejlődtünk a másiknak köszönhetően, kilökjük egymást a komfortzónáinkból, teljesen új dolgokba fogunk. Szóval egy ilyen értékes, érdekes ember miatt nem érzem, hogy ne lennék szabad.
Megértem amit írsz de én még nem vagyom ilyen dolgokra nekem ezek meg jelenleg nem fontosak
Romantikus alkat sem vagyok , nem vagyom az olelesre össze bujásokra stb
Megosztani pedig nem igazán szeretnek semmit max a barátaimmal
Volt 2 kapcsolatom és azért irtam hogy csak akadályoz mindenben
Sok mindenről ke kellett mondanom miattuk ,barátok, saját tervek, mindig nekem kellett igazodni bólogatni
Ilyen egy kapcsolat akkor köszönöm de nem kerek belőle
Inkább vagyok egyedül de akkor legalább nem kell a nyakamba venni a másik problémáját helyette megoldani nem kell úgy csinálni mindent hogy jajj csak a másik meg ne sertodjon hogy neki jó legyen
Egyedül hozhatok döntést nem kell engedélyt kérni a másiktól stb
Jelen pillanatban csak a hátrányát látom egy kapcsolatnak
Szex nem hiányzik azzal nincs gond mert megoldom otthon saját magamnak
Nem azért nem akarok kapcsolatot mert több emberrel akarnék szexelni
Engem a szex nem érdekel
Kedves Kérdező!
Te egy bölcs ember vagy: fejlődni és boldog lenni egyedül is tud az ember. Társkapcsolatban más a fejlődés célja, mint egyedül, ezt viszont be kell látnod. A másik dolog, amit érdemes lenne egy árnyaltabb vélemény kialkítása érdekében átgondolod: némelyek egyedül annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy kapcsolatoktól várják az egyedüllétük által rájuk nehezedő terhek megszűnését.
Ilyen ez. Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk. Elférünk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!