Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszitek azt, hogy párkapcsolatban élni az élet értelme?

Figyelt kérdés
A párkapcsolat csak egy eszköz, aminek a segítéségével az ember megtapasztalhat bizonyos dolgokat, de alapvetően nincs szükségünk társas kapcsolatra ahhoz, hogy boldogok legyünk, fejlődni tudjunk.
2018. júl. 6. 23:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ekkora baromságot rég olvastam, már ne is haragudj.

2018. júl. 7. 00:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy ezt hisszük?xD

Nem állítom, hogy az életem értelme, de ettõl függetlenül még szükségem lehet arra is többet között.

2018. júl. 7. 03:51
 13/19 peca1000 ***** válasza:

Az élet értelme a pinä és a marhapörkölt.

A többi körítés :)

2018. júl. 7. 07:23
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
#9 tudod ezzel csak az a baj h minden meg van,minden pipa aztan nem jon az akivel elvezhetned... az elet nem egy to do list. Szep h vannak celjaink de jo erzes megosztani. Es egyebkent is: kvajo erzes szeretve lenni gyerekek. Voltam szingli,minden szepen ment,jol ereztem magam a boromben,szexualis eletem is volt de sosem volt kerek igazan, mert nem volt aki atolel es akivel meghitt pillanatokat elunk at egyutt. Nem potolja se kutya se macska,se gyerek szeretete.
2018. júl. 7. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem az élet értelme, de az egyik legjobb dolog, hogy a legjobb barátommal élek, aki amúgy iszonyat szexi is. Mindkettőnknek van külön élete, hobbija, de a hazamenés azt jelenti, hogy együtt vagyunk.

Rengeteget fejlődtünk a másiknak köszönhetően, kilökjük egymást a komfortzónáinkból, teljesen új dolgokba fogunk. Szóval egy ilyen értékes, érdekes ember miatt nem érzem, hogy ne lennék szabad.

2018. júl. 7. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Megértem amit írsz de én még nem vagyom ilyen dolgokra nekem ezek meg jelenleg nem fontosak

Romantikus alkat sem vagyok , nem vagyom az olelesre össze bujásokra stb

Megosztani pedig nem igazán szeretnek semmit max a barátaimmal

Volt 2 kapcsolatom és azért irtam hogy csak akadályoz mindenben

Sok mindenről ke kellett mondanom miattuk ,barátok, saját tervek, mindig nekem kellett igazodni bólogatni

Ilyen egy kapcsolat akkor köszönöm de nem kerek belőle

Inkább vagyok egyedül de akkor legalább nem kell a nyakamba venni a másik problémáját helyette megoldani nem kell úgy csinálni mindent hogy jajj csak a másik meg ne sertodjon hogy neki jó legyen

Egyedül hozhatok döntést nem kell engedélyt kérni a másiktól stb

Jelen pillanatban csak a hátrányát látom egy kapcsolatnak

Szex nem hiányzik azzal nincs gond mert megoldom otthon saját magamnak

Nem azért nem akarok kapcsolatot mert több emberrel akarnék szexelni

Engem a szex nem érdekel

2018. júl. 7. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező!

Te egy bölcs ember vagy: fejlődni és boldog lenni egyedül is tud az ember. Társkapcsolatban más a fejlődés célja, mint egyedül, ezt viszont be kell látnod. A másik dolog, amit érdemes lenne egy árnyaltabb vélemény kialkítása érdekében átgondolod: némelyek egyedül annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy kapcsolatoktól várják az egyedüllétük által rájuk nehezedő terhek megszűnését.

Ilyen ez. Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk. Elférünk, nem?

2018. júl. 7. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem azt. Egyedül, saját magammal tökéletesen elvagyok.
2018. júl. 7. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyan ideàlisnak írja le a pàrkapcsolatot, én csak a negatívumokat làtom. (34 nő)
2018. júl. 7. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!