Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogyan vagytok vele, de engemet egyre jobban zavar a nők, férfiaknak valló alávetettsége, vajon a mi mostani életünkben lesz rá megoldás, vagy a következő generáció is ilyen kiszolgáltatott lesz nekik?
Engem nem zavar, mivel erről a nyugati, modern társadalmakban szó sincs. Jelenleg a nők majdnem minden téren előnyt élvezek. Engem az zavar, hogy kevés nő viselkedik érett felnőttként és sok szeret mártirkodni, miközben észre sem veszik, hogy a férfiakat milyen hátrányok érik.
A környezetemből 1-2 nőtől hallottam csak az elnyomásos szöveget. Közülük többen éltek ÖNKÉNT bántalmazó kapcsolatban, páran panaszkodtak, hogy férfit vettek fel olyan munkára, amire amúgy képzettségük sem volt, de jelentkeztek, a többiek pedig mindenért panaszkodtak és folyamatosan sajnáltatták magukat.
Miért ne lehetne meglenni férfi nélkül? Ha nem akarsz nem vag férfival élsz egyedül
Senki nem erőlteti rad hogy férfival legyél
Engem soha nem neveltek úgy hogy nem tudok meglenni férfi nélkül meg amiket írtál
Szüleim mindig úgy neveltek hogy legyek önálló határozott talpraesett stb
Engem csak az férfi réteg zavar akik azt hiszik istenek csak mert farkuk van és lusta egoista majmok akik csak arra használják a nőt hogy hazirabszolgaja legyen esetleg szulogep meg a potanyucija aki kitörli a kis feneket
Szerencsére már nem sok férfi gondolkozik így a mai világban aki azt az elvet vallja hogy a nő helye a konyha és szüljön mert ez a dolga
Ostobaságokat beszélsz. A férfiak tök jó társaság, ha te nem jössz ki velük akkor benned van a hiba. A mi generációnknak minden lehetősége adott, de már az anyám generációjának is. Ennyire szabad és lehetőségekkel teli világ még soha nem volt. Nem csak a fiúkat csesztetem azzal, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa, hanem a hozzád hasonló lányokat is. Pff, más nőket te csak ne hívjál alávetettnek, mert szeretik a férfiakat otthon, az utcán, a munkahelyen, és főleg az ágyban.
Amúgy meg sokat segítene az emberek szemléletén, ha végre annak látnák az embert, ami: egy emlős állat. Folyton ezzel tépem a számat, hogy mi nem valami misztikus lények vagyunk, hanem a természet szülöttei, ebből kifolyólag nem az elnyomó kultúra terméke az, hogy férfi és nő párba áll.
Megint lepontoztak, cunci? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!