Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire elveszi a pasik eszet egy jo segg?
Van egy csaj a munkahelyemen,nagyon jo segge van, noi szemmel is latom, ezt pedig ki is hangsulyozza ruhakkal.
Alapjaraton vekony lany, bar genetika nala, nem irigység, de dolgoznia sosem kellett erte.
Minden pasi odaig meg vissza van erte, foleg a nos, gyerekes ferfiak.
A lany nem egy angyal, inkabb rosszeletunek neveznem..de ez mindegy is.
Bokolnak neki, dumalnak vele, kozossegi oldalakon likeoljak, bamuljak,mint akik meg nem lattak not..
Siman ramozdulnanak munkahelyen kivul,ha mennenek kozos programokra..
Mindnek van felesege,gyereke, ez ami szanalmas az egeszben.
Tenyleg ennyit tesz egy darab hus? A pasik sokkal jobban baratkoznak egy ilyen csajjal,mint egy normalis lannyal,csak mert jol nez ki?
Van akiét elveszi, van akiét nem. :) Az is megosztja az embereket, hogy ki mit lát jó seggnek. Lehet ami az ottani emberek egy részének és Neked is tetszik, jónak látja, másnak még nem biztos, hogy tetszene, mert más az ízlése. Szerintem valamilyen szinten itt is megfigyelhető az, mint a melleknél, kinek mi a jó. Persze lehet olyan forma, méret stb. ami befedi a legtöbb ember ízlésvilágát.
Szerintem én is megnézném. Az utcán is megnézek mindent, ami tetszik - igyekszem nem feltűnően. Ha lenne barátnőm, lehet akkor is megnézném. Lehet. De, hogy nem beszélgetnék vele csak ezért és nem nyáladzanék a Facebook képeire, az szinte biztos. Elvégre igyekszem olyan barátnőt találni, aki számomra nem csak belül, de kívülről is szép. :) Ha ez megvan, nem is tudom miért tenném...
Azonban az nálam is megfigyelhető, hogy még ha nem is akarok az illetőtől abszolút semmit, de még csak barátkozni, beszélgetni is jól esik szép lányokkal. Nyáladzani azonban még így, egyedülállóként se nyáladzanék. Kinézettől függetlenül az szokott gond lenni, hogy túl kedves vagyok és félre érthető, de ebből már azt hiszem tanultam. :D
24/f
Noi segg???!!! Hol, merre???!!!!!!
..f
Kedves kérdező, nem nem minden pasi ilyen.
Konkrét eset : nemrég jött hozzánk egy nő dolgozni. Olyasmi akire minden férfi csorgatja a nyálát. Szoli barna, izmos, konditerembe jár stb. Szinte minden pasi rányomult, nős, singli, kapcsolatban lévő. Ezeket el is mondta nekem, és ő maga is szánalmasnak tartotta. Egyszer azt mondja, az egyik kolléga megdícsérte a seggét hogy látszik az edzés eredménye. Csak pislogtam. Erre mondja tovább de sosem hagynám hogy hozzáérjen, de neked hagynám... Mondom neki ne haragudj nem akarom megfogni a segged. De csak hogy milyen feszes. Pff mondom bocsi nem taperolok (random) nőket. Tudom minden pasi örömmel fogdosta volna a seggét, én nem tettem. Engem egy nő inkább a belső tulajdonságaival tud megfogni, és nem a külsővel. Sőtt visszataszító mikor valaki azt hiszi a külsejével fogja a megfelelő párt megtalálni. Ja és még én singli is vagyok szóval egész nyugodtan belemehettem volna a seggfogdosásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!