Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire elveszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire elveszi a pasik eszet egy jo segg?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a munkahelyemen,nagyon jo segge van, noi szemmel is latom, ezt pedig ki is hangsulyozza ruhakkal.

Alapjaraton vekony lany, bar genetika nala, nem irigység, de dolgoznia sosem kellett erte.

Minden pasi odaig meg vissza van erte, foleg a nos, gyerekes ferfiak.

A lany nem egy angyal, inkabb rosszeletunek neveznem..de ez mindegy is.

Bokolnak neki, dumalnak vele, kozossegi oldalakon likeoljak, bamuljak,mint akik meg nem lattak not..

Siman ramozdulnanak munkahelyen kivul,ha mennenek kozos programokra..

Mindnek van felesege,gyereke, ez ami szanalmas az egeszben.

Tenyleg ennyit tesz egy darab hus? A pasik sokkal jobban baratkoznak egy ilyen csajjal,mint egy normalis lannyal,csak mert jol nez ki?

2018. júl. 6. 21:15
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
9es en is igy gondolom, bar en mar nem hiszek el nekik semmit, ahogy ezt sem.
2018. júl. 6. 21:46
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

Pár éve elkezdtem edzeni, azóta eléggé kikerekedett a fenekem. Ez nem beképzeltség, hanem így van.

Egyszer látom a tükörből, hogy a csávó nézi a fenekemet, hangosan felsóhajtott...

Konkrétan be is szólogatnak a fenekemnek.

Szóval igen... a pasik eszét elveszi egy kerek fenék, tok mindegy milyen nőről van szó.

2018. júl. 6. 21:59
 13/36 anonim ***** válasza:
12%

#

Tudom mert egy egészséges normális nőnek tűnsz. :D Cseppet sem irigynek, cseppet sem férfigyűlölőnek, áh.

2018. júl. 6. 22:01
 14/36 anonim ***** válasza:
18%

"Ilyenkor ugy sajnalom a felesegeket."

Miért? Talán nem ők választották a férjüket? Még az is lehet, hogy pont a seggükkel.

2018. júl. 6. 22:01
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy ra, egyaltalan..mire legyek? Arra hogy a csaj egy hutlen ribi,akinek annyi az egyetlen jo tulajdonsaga,hogy jo a segge, es ez kell a pasiknak? Mondtam nem szamit a velemenyed, azt gondolsz, amit akarsz :)
2018. júl. 6. 22:04
 16/36 A kérdező kommentje:

14es

Rengetegen dolgoznak a cegnel, rengetegen megkornyekezik a csajt, ezek szerint mindenki rosszul valasztott, nem lehet az,hogy minden pasi ilyen? Nem az a problema itt?

2018. júl. 6. 22:06
 17/36 anonim ***** válasza:
21%

Lehet, hogy mérlegelnek és úgy vannak vele, hogy egy beképzelt, arrogáns csajnál többet ér már akkor egy szép fenék.

Az eddigi hozzászólásaid alapján, ha te normálisnak tartod magad az rég rossz. Tisztán érezhető, hogy az zavar nem körülötted forgolódnak. Ha ennyire nem érdekelne akkor nem ezen pörögnél és kérdezgetnél róla.

2018. júl. 6. 22:08
 18/36 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként, ha gondolod less rá

[link]

Ezeket a gyakorlatokat, ha rendszeresen csinálod otthon akkor akár gyorsan is elérhetsz kerek popsit :)

2018. júl. 6. 22:14
 19/36 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Amikor edzettem rá (műtét miatt abbahagytam, most újrakezdtem) csúcsformámban láttam minden tükröződő felületről, hogy nézik, egy buszsofőr úgy fordult utána amikor felszálltam, hogy a barátom jött utánam. Az utcán utánam szóltak, hogy csodás a popsim. De amúgy a mellekre is így reagálnak. Meg úgy igazából aki olyan, az bármire, csak ne a felesége legyen. :D :D Igazából azt nem értem, hogy akkor miért vesznek el egy halál átlagos nőt, ha veszettül néznek mindenkit. Valahogy egyikük sem hősszerelmes, ahogy elnézem őket, de mondom ezért, mert már eleve akkor se voltak azok, amikor házasodtak. Akkor meg persze, hogy idővel mást bámulnak.

Van amúgy ellenpélda is, akiket ennyi nem hoz lázba, vagy akiknél az asszony is így néz ki, de ők a szűkebbik réteg.

2018. júl. 6. 22:18
 20/36 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nekem nincs jo fenekem, heti 4x terembe is jarok, csak en nem oltozok ugy, mint o, hogy ennyire feltuno legyrn.
2018. júl. 6. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!