Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál 80 millió forint és a párod közt, mit választanál?
Gyengébbek kedvéért:
- elméleti
- vagy semmi sem változik, vagy eltűnik a párod az életedből, de nettó 80 milka üti a markod
Akkor meg tudhatod
Pasit csak gazdagabbra cserelunk....
.
Igen. Es? Legy szerelmes, keress egy luzer pasit, de ha eszed van es kicsit is jol nezel ki, akkir egy penzeset...
A tobbj meg rinyaljon, kit erdekel.draga cuccokat vesz.
"Az az ember meg lehet évtizedekkel a pénz után is veled lett volna." - De az is lehet, hogy holnap lelép mással :)
Őszintén szólva nem sok barátnőm volt, de csak egy iránt éreztem úgy, hogy az életemet is rábíznám, na őt nem lehetett volna túllicitálni, nincs az a pénz :)
Mellesleg arról a csajról TUDTAM (nem valamiféle ködös reménykedés vagy bizalom), ha 20 év múlva beállít 3 sorozótiszt, hogy a gyerekeinket elvigye Szíriába katonának... nekem csak ki kell lépnem a szobából, ő fél perc múlva utánam jön, és vidáman röhögve megkérdezi (semmi számonkérés vagy magyarázat) "Miért hagytad, hogy szétverjem a fejüket a baltával? :) Miért nem ajánlottál pénzt, vagy próbáltad lebeszélni őket? :)"
A többiek 8 milliót sem értek, nemhogy 80-at...
27/F
Az itteni mérce szerint a párom. 10/5.
Azért 80 millánál nekem jóval többet ér.
3 évvel ezelőtti számítások szerint, kb ennyi szűkösen egy gyerek felnevelése. Vagy is már nem egy nagy összeg az a 80 milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!