Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre többet akar nálam lenni!(5 hónap)

De nem akarja tartani a szabályokat miszerint nálam nincs főzés, csak a konyhában van evés, motorom a lakásba lakik és be is indítom bent néha (jó az akusztika még a ház is beleremeg😁), és én nem fogok kimenni az e cigivel mert még ha füst lenne oké de ez elpárolog és nem is büdös, és hideg van még télen se mindig fűtök nyáron meg alap a jéghideg klíma!

És ezeken ő változtatni akar, a kérdésem az lányok ti tudnátok így élni vagy hagyuk az egész összeköltözést?

2018. júl. 4. 23:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A motornak akkor is kint a helye, építs neki lefödést oszt annyi. Tudod, hogy ki hallgatná, hogy bent a házban bőgeted a motorodat? A jó édes a...

Milyen emberek vannak. Már miért ne főzne? Ahelyett értékelnéd, hogy megetetne néha.

34n

2018. júl. 5. 08:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Tudok kompromisszumot kötni, és nem gondoltam, hogy nem engedek semmiből!

De a motoromat nem teszem ki az biztos isten! Többet költöttem rá mint az egész családomra magamat is beleértve! Hát hogy rakhatnám ki többe kerül mint a ház! Amúgy nem indítgatom csak ha egy ideje nem menten akkor! A többin meg elgondolkodtam, hogy semmit mondó dolgok!

Akik válaszoltak köszönöm! Nem kell ismeretlenül megítélni engem, mert nem azt mondtam, hogy nem engedek semmiből a lány meg tűrjön és húzza meg magát! Pont ezt akartam tudni, hogy a nőknél ezek közül melyik veri ki legjobban a biztosítékot!

2018. júl. 5. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy a te helyedben mit csinálnék, de a barátnőd helyében lelépnék, az biztos. Nem nevelek olyan kölköt, aki nem az én seggemből jött ki. Márpedig az egy gyerek, aki egy járművet a lakásában tart és még tele is bssza az égetett üzemanyaggal a tiszta lakást, meg nem hagyja, hogy költséghatékonyabban és tisztábban étkezzünk.
2018. júl. 5. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor építs a ház mellé egy garázst, nekem nem jön, hogy higgyem, hogy valaki bent tartja a motort a házban, most ha neked egy valami extrás autód lenne ami méregdrága lenne akkor azzal beállnál a nappaliba a kanapé mellé? Tényleg nem gondolod gáznak, hogy bent van a motor? Tehetnél föl képet róla, erősen kíváncsi vagyok milyen lehet ha ekkora nagy becsben van tartva.
2018. júl. 5. 13:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Mondtam már! A motoron kívül az összes dolog oké! De a motor nem mehet ki! Garázst nem tudok építeni mert nincs hely!

Nem beszélve arról, hogy nemrég lopták el a haver motorját fent van fb.

Azt is mondtam, hogy nincs konyha csak étkező mert amikor megvettem a házat a konyhát kidobtam és ott van a motor, én meg rendelni szoktam!

2018. júl. 5. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!