Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
A barátnőm egyre többet akar nálam lenni!(5 hónap)
De nem akarja tartani a szabályokat miszerint nálam nincs főzés, csak a konyhában van evés, motorom a lakásba lakik és be is indítom bent néha (jó az akusztika még a ház is beleremeg😁), és én nem fogok kimenni az e cigivel mert még ha füst lenne oké de ez elpárolog és nem is büdös, és hideg van még télen se mindig fűtök nyáron meg alap a jéghideg klíma!
És ezeken ő változtatni akar, a kérdésem az lányok ti tudnátok így élni vagy hagyuk az egész összeköltözést?
“nálam nincs főzés”: nem tudnám elfogadni, mert nincs annyi pénzem, hogy mindig kész kaját vegyek, ezen kívűl szeretek főzni
“csak a konyhában van evés”: nem tetszene, de ha látok jövőt a kapcsolatban, akkor jó (amúgy miért van konyhád, ha nem szabad nálad főzni?)
“motorom a lakásba(n) lakik”: ok
“be is indítom bent néha”: a szomszédos lakásban lakok biztos örülnek neked, amúgy nagyon nem tetszene, főleg a kipufogón kijövő gázok miatt
“nem fogok kimenni az e cigivel”: ha dohányzol, legyen az e cigi is, biztos hogy nem jöttem volna össze veled
A lényeg az, hogy ezek közűl még egy-egy dolgot elviselnék, de az összeset együtt biztos, hogy nem, de ez csak én vagyok.
Viszont az, hogy ilyen “apróságokon” nem vagy hajlandó változtatni a barátnőd kedvéért, az már elgondolkodtató.
Köszi a választ!
A szomszéd csak egyszer szólt, hogy megijedt!
Természetesen tudok változtatni, ki tudok menni a "cigivel" is de a motort nem rakom ki mert nincs garázs!
Ja a konyha meg inkább étkező hűtővel de már azt is be akarná rendezni!
Nem járásról van szó hanem költözködésről!
Ami nekem még új, eddig csak magamhoz kellett alkalmazkodnom 18 éves korom óta!
Ha nem vagy képes kompromisszumot kötni, neked nemhogy az összeköltözés nem való, hanem párkapcsolat sem.
Off: nő vagyok és elég nyugis tipus, sosem ütöttem meg még senkit, de ha veled egy házban laknék és elkezdenéd bőgetni a motorodat, átbattyognék és ráhúznám a kipufogóra a kis ánuszodat.
Ez alapján biztos, hogy nem laknék veled egy percet se.
Miért gondolod, hogy mindenben a csajod alkazmazkodik, a te életed pedig nem változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!