Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyre többet akar nálam lenni!(5 hónap)

De nem akarja tartani a szabályokat miszerint nálam nincs főzés, csak a konyhában van evés, motorom a lakásba lakik és be is indítom bent néha (jó az akusztika még a ház is beleremeg😁), és én nem fogok kimenni az e cigivel mert még ha füst lenne oké de ez elpárolog és nem is büdös, és hideg van még télen se mindig fűtök nyáron meg alap a jéghideg klíma!

És ezeken ő változtatni akar, a kérdésem az lányok ti tudnátok így élni vagy hagyuk az egész összeköltözést?

2018. júl. 4. 23:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Retard alert!!!
2018. júl. 4. 23:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2018. júl. 4. 23:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
mondom én...
2018. júl. 4. 23:50
 4/15 A kérdező kommentje:
De mit?
2018. júl. 5. 00:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

“nálam nincs főzés”: nem tudnám elfogadni, mert nincs annyi pénzem, hogy mindig kész kaját vegyek, ezen kívűl szeretek főzni

“csak a konyhában van evés”: nem tetszene, de ha látok jövőt a kapcsolatban, akkor jó (amúgy miért van konyhád, ha nem szabad nálad főzni?)

“motorom a lakásba(n) lakik”: ok

“be is indítom bent néha”: a szomszédos lakásban lakok biztos örülnek neked, amúgy nagyon nem tetszene, főleg a kipufogón kijövő gázok miatt

“nem fogok kimenni az e cigivel”: ha dohányzol, legyen az e cigi is, biztos hogy nem jöttem volna össze veled

A lényeg az, hogy ezek közűl még egy-egy dolgot elviselnék, de az összeset együtt biztos, hogy nem, de ez csak én vagyok.

Viszont az, hogy ilyen “apróságokon” nem vagy hajlandó változtatni a barátnőd kedvéért, az már elgondolkodtató.

2018. júl. 5. 00:25
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A szomszéd csak egyszer szólt, hogy megijedt!

Természetesen tudok változtatni, ki tudok menni a "cigivel" is de a motort nem rakom ki mert nincs garázs!

Ja a konyha meg inkább étkező hűtővel de már azt is be akarná rendezni!

2018. júl. 5. 00:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Járjál akkor a jobb kezeddel,probléma megoldva.
2018. júl. 5. 01:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem járásról van szó hanem költözködésről!

Ami nekem még új, eddig csak magamhoz kellett alkalmazkodnom 18 éves korom óta!

2018. júl. 5. 01:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy képes kompromisszumot kötni, neked nemhogy az összeköltözés nem való, hanem párkapcsolat sem.

Off: nő vagyok és elég nyugis tipus, sosem ütöttem meg még senkit, de ha veled egy házban laknék és elkezdenéd bőgetni a motorodat, átbattyognék és ráhúznám a kipufogóra a kis ánuszodat.

2018. júl. 5. 01:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez alapján biztos, hogy nem laknék veled egy percet se.

Miért gondolod, hogy mindenben a csajod alkazmazkodik, a te életed pedig nem változik?

2018. júl. 5. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!