Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható számodra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható számodra, ha a barátod/barátnőd olykor elsírja magát amikor kettesben vagytok?

Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 22:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem hit kérdése, hanem tapasztalaté...😂😂😂
2018. júl. 2. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Ez igaz, de eddig még nem tapasztaltam ilyet. 😂
2018. júl. 2. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Más már megnyilvánulni sem képes Belle, mert kinyírta a lábszagod. 😂😉
2018. júl. 2. 22:40
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
A sírás okától függ, hogy mennyire elfogadható (ha csak manipulálni akar vele, akkor nem tolerálnám). Egyébként igyekeznék megvigasztalni.
2018. júl. 2. 22:43
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Pedig én lezuhanyoztam edzés után, hogy illatos legyek. 😂

Viszont ez a lepontozás arra enged következtetni, hogy valaki vagy valakik szerint nem vagyok jó társaság. 🤔

2018. júl. 2. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

Belle, ide érzik a rózsaillat...szerintem aki lepontoz, az csak

1: irigy a lábszagodra

2: zavarja őt

Na leállok! 😂

2018. júl. 2. 22:47
 17/20 A kérdező kommentje:

Mennyire gyakran? Havi 1-2 alkalom.

Milyen okból? Felgyülemlett feszültség, pillanatnyi szomorúság, rossz emlékek, megkönnyebbülés céljából.

2018. júl. 2. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Az jó. Mármint stresszlevezetésnek. Én "szeretek" sírni, mert utána minden könnyebb. Néha van, hogy szúr a szívem, és tudom, hogy a stressztől. Sírok egyet, és teljesen kicserélnek. Mentálisan, fizikailag jobban érzem magam.
2018. júl. 2. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Elfogadom. Ez nem egy olyan dolog, amit az ember kontrollálni tud. Nekem legalábbis egyáltalán nem megy és ha sírnom kell, akkor sírok is és teljesen mindegy, hogy hol vagyok, mit csinálok, kik látnak stb. Lehetséges, hogy valaki vissza tudja tartani a könnyeit és meg tudja állni, hogy elsírja magát, ugyanakkor szerintem erre nincsen semmi szükség, ha olyan emberek között vagy, akik ismernek, szeretnek és megbízol bennük. Van, hogy ezt hozzák ki az emberből az érzelmek és a sírás olykor jól is esik, könnyít a lelkeden, megkönnyebbülsz tőle, szerintem már csak ezért sem érdemes visszatartani, mert lehet, hogy már ez is segít, ha picit pityeregsz. Számomra az oka is majdnem mindegy. Jó, nyilván az engem is idegesítene, ha valaki folyton minden hülyeségen órákig hisztizne és bömbölne, mint egy kisgyerek... Ugyanakkor nem gondolom, hogy csak valami nagy trauma, veszteség, fájdalom adhat okot a sírásra, mert esetenként egy apróság is kiválthatja, ha az ember éppen rossz passzban van, fáradt, stresszes, nyűgös, szomorkás vagy akármi. Velem is előfordult már többször ilyesmi, hogy pl. amiatt sírtam, mert elejtettem egy poharat vagy nem találtam meg valamit, amit kerestem, de néha szimpla reklámokon is pityergek...utólag nyilván hülyeség és nem is értem, de ott akkor ez van és nem tudok vele mit csinálni. Szóval engem nem zavar, viszont azt fontosnak tartom, hogy ha esetleg valami olyan problémáról van szó, amit érdemes lenne megbeszélni, akkor azt ténylegesen meg is tudjuk beszélni és engedje, hogy megpróbáljam megvigasztalni vagy segíteni és ne legyen az, hogy pl. magába fojtja, titkolózik vagy eltaszít.
2018. júl. 2. 23:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Havi 1x énis elszoktam... "pedig 24 férfi" vagyok, ( szerintem ez irreleváns de a közhiedelem szerint a férfiak nem sírnak, és azt is kétségesnek tartom, hogy 24 éves korom ellenére férfi legyek... legalábbis mások szemébe... ) egyszerüen néha felgyűl és ki kell adni. Szerintem ez megérthető. Heti 2 az exemnél már frusztráló volt.
2018. júl. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!