Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan pasitok, akire nem tudok felnézni, ha igen miért nem? Pontosan mit takar nálatok a felnézés?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 21:22
11/14 anonim válasza:
Én nem szoktam felnézni senkire, inkább csak csodálom az egész karakterét.
12/14 anonim válasza:
Én csak arra tudok felnezni aki egyenlokent bánik velem nem fitogtatja a “nagy férfi erejét” nem akar ledominálni , nem akar elnyomni uralkdni rajtam
13/14 anonim válasza:
Nem lehet felnézni olyan pasira vagy csajra, aki szánalmasan viselkedik. Nem szoktak ilyen pasijaim lenni alapjába véve, mert nyilván nem jönnék össze olyasvalakivel, akit gáznak tartok. Bár talán arra van példa, hogy utólag derül ki róla valami, ami gázos, de akkor sem állítanám hangsúlyosan, hogy emiatt lenézném őt.
Miért kell elmagyarázni neked, hogy mit takar a "felnézés" szó?:(
14/14 anonim válasza:
Exem... anyuci picifia. Röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!