Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan pasitok, akire nem tudok felnézni, ha igen miért nem? Pontosan mit takar nálatok a felnézés?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 21:22
1/14 anonim válasza:
Én általában a racionális és érzelmi intelligenciára tudok felnézni.
3/14 anonim válasza:
Igen. 118 centi volt, így csak akkor tudtam fel nézni rá, ha létrára állt.
A felnézés nálam azt takarja, hogy a fejemet és szemeimet felfelé emelve nézek valakit.
4/14 anonim válasza:
Akinek nincsen erkölcsi tartása, aki szélkakas, aki labilis érzelmileg, arra nem tudok felnézni.
5/14 anonim válasza:
Nem. Miert jonnek ossze olyan fiuval, aki nen tetszik? Lol
6/14 anonim válasza:
Szó szerint fizikai vonatkozásban értelmezd a felnézést.
Ne intellektuálisban, érzelmi intelligenciaban, empátiában, eredményekben, stb gondolkodj. Minél magasabb, annál jobb.
"szeretek en kinezni a nonek a masik mellett es ehhez minimum 180cm-es par illik mellem,de inkabb 187cm"
"175 centi vagyok. 185 alatt egyetlen egyszer volt pasim... Nàlam a 190 centi körüli/ feletti pasik az igazàn férfiasak"
Tisztelet a kivételnek, szerencsére bőven akad.
7/14 anonim válasza:
#6 es minel nagyobb a f@rka! Ezt kihagytad;)
8/14 anonim válasza:
Nem volt férfias.Nem is tartott sokáig a kapcsolat.Úgy tudnám jellemezni hogy ha egy tömeg előtt álltunk őt feszéjezte hogy keresztül kell azon vágni,mert persze engem is mégis simán kersztül megyek... nem tudom érthető e.
9/14 anonim válasza:
Nem, nem volt még nálam alacsonyabb barátom.
10/14 anonim válasza:
#7 Női valaszokat írtam, azaz amit nők írtak le egy kérdéshez.
Farok méretest nem találtam, viszont a fentieket nők írták le, nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!