Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, járnátok egy férfival, aki rövidlátó,
bulldog fogsora van (nem egyenes, hanem kifelé áll) és
gombás a lábujja?
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez... -.-
2018. júl. 2. 11:43
"Azért azzal tisztában vagytok, hogy a felnőtt fogszabályzás többszázezer forint és éppen ezért a szabálytalan fogsor nem fetétlen igénytelenség jele?" - Az én szüleim gyerekkoromban is sokat fizettek rá... Mellesleg újra összekuszálódott felnőtt koromra, és nekem amúgy nem volt annyira indokolt, mert nem látványosan zavaró a kuszaság, és a szemfogaim álltak kicsit kifelé, de nem csúnyán. Viszont van olyan mértékű torlódás, torzulás, amit azért jobban lehet ilyen módon kezelni, és érdemes is. Pl. ha nagyon kifelé áll a fogsor úgy, hogy nem fér be az egyén szájába. Én nem vagyok minden áron szabályzás párti, mert nekem több volt a kár, mint a haszon, de indokolt esetekben azért megéri azt a pénzt összekaparni rá.
2018. júl. 2. 11:47
2018. júl. 2. 11:50
14/21 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul írtam. A gombának már nincs jele, csak sokáig kellett kezelni és a nagy lábujjam körmét legalább 2szer beütöttem és csúnyán nőtt. Amúgy csak azért írtam, mert szeretek egész nyáron úszni meg strandra járni.
Szemüveget meg használok, csak az zavarna, ha csókolozni akarnék a barátnőmmel. (Persze akkor kontakt-lencse).
A barátom és én is szemüvegesek vagyunk, és nincs a csókkal probléma. Itt esetleg annyi lehet a gond, hogy nekünk kifejezetten balesetveszélyes lenne egy zuhanyzós szex, mert nem látunk szemüveg nélkül. De ezt azért mindketten belátjuk hogy nem kéne :D
A fogsora sem neki, sem nekem nem tökéletes. Én úgy tartom őt vonzónak, ahogy van.
Ha kezelted a gombát, akkor a lábad sem gáz.
Ezek alapján nem lehet nagy gond veled, de ugye nem ismerünk.
2018. júl. 2. 14:08
Nem az a baj,ha vannak ilyen gondjai. Az a baj,hogyha szarik rá és igénytelen,nem tesz ellene semmit. Na ilyen nem kéne. Férjemnek is sárga a foga és néha nagyon büdösre izzad ki. De tesz ellene legalább,így nem akkora gond.
2018. júl. 2. 15:16
Attól függ. A fogsora olyan aranyosan / vonzóan érdekesen áll el, vagy nagyon debil módon néz ki az én ízlésem szerint. Illetve kezelteti-e a gombás lábát, vagy gha már tudja, miért az, akkor tett-e érte lépéseket. Pl. ha az orvos megmondta, milyen lábbelit érdemes hordania, olyat hord-e.
2018. júl. 2. 15:45
Ha azt mondom, hogy nem, akkor már túl magasra tettem a mércét? xD A fogát azért megmossa ugye és fürdeni is szokott?
2018. júl. 2. 17:21
Gondolom, még sosem csókolóztál, különben tudnád, hogy kb 0%-ban akadályoz a szemüveg ebben a tevékenységben. Nekem pl ugy egyáltalán bénán nőtt a kislábujjam, de még senki nem panaazkodott. Sz.pás lenne, ha ezen múlna a boldogság.
2018. júl. 2. 18:01
Nekem is rossz a szemem,hiányoznak a szemfogaim felül (születésem óta) és törpe-lábujjaim vannak. Valahogy mégiscsak férjhezmentem :D
2018. júl. 2. 18:23
Kapcsolódó kérdések: