Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinderen van magyar nyelvű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen van magyar nyelvű moderálás?

Figyelt kérdés
Vannak magyar adminok? Ezt többek között azért kérdezem, ha én az infómba kiírom, hogy ribikék nem a zsánereim, akkor ezért bannolhatnak? Nyilván mivel angol/amerikai az applikáció, ezért azt úgy se értik meg az angol adminok, hogy te magyarul az adatlapodon, vagy bárkinél mit vakerálsz. De vannak nemzetközi adminok is, akik pl az ilyen magyar szidalmazásokat bannolással honorálják? Tudja valaki, vagy tapasztalta valaki?
2018. júl. 1. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd ki nyugodtan, de ha nem vagy extra jóképű, nem nagyon lesz match-ed ilyen bemutatkozóval
2018. júl. 2. 08:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem a minél több match-re pályázok eleve. De az a téma nem izgat.

Valaki a kérdésre is tudna válaszolni, esetleg segíteni, tud róla? :)

2018. júl. 2. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Az a baj haver hogy 10-ből 9-en el sem fogják olvasni a te bemutatkozó szöveged:) Ez az applikáció a külsőségekre helyezi a hangsúlyt. Amúgy ha leírod ha trágár szavakat használsz azzal magad ellen dolgozol... Írd le normálisan hogy erkölcsös és nem könnyűvérű nőt keresel, ennyi.
2018. júl. 3. 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Öhmm, emberek, fogjátok már fel, hogy a kérdést itt én nem azért írtam ki, hogy bizonyos tinderes egyénektől párválasztási útmutatást kérjek. :D Tudom, hogy kit keresek és mit miért írok ki. Nem ez a lényeg. Ne férfias bölcs tanácsokat osztogassatok, azt inkább egymás között, vagy akit érdekel, vagy magatokban.

A kérdés továbbra is az, a tinderen vannak magyar adminok, és van magyar nyelvű moderálás? :) Vagyis inkább bármi jellegű, ami nem angol? Mert Badoon pl tudtommal rengeteg magyar, és külföldi admin van, épp ezért, mert több 100 millió regisztrált felhasználó van. Tinderen mi a helyzet?

2018. júl. 5. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy lehet jelenteni magyar fiókoknál is, nyilván azt is feldolgozzák valahogy, ha magyarul írsz trágáságot.
2018. júl. 28. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!