Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól lehet azt mondani, hogy egy nőnek jól keres a pasija? Mondjuk 300 rongy és feljebb?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 22:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ööö... Köszönöm a tájékoztatást a testépítésről.
2018. júl. 4. 22:40
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha jól látom, férfiaknál az edzés olyan jellegű betegség, mint nőknél az anorexia. Nagyon gáz. Ezzel orvoshoz kell fordulni.
2018. júl. 5. 00:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem értem, hogy a fizetés miért függ attól, hogy a nő párja keresi-e, vagy más. 1,1 a nettóm (külföldi cégnek dolgozom), akkor ez most rossz/jó fizetés attól függően, hogy van-e barátnőm? :D

Nincs amúgy, és azt mondom, hogy elmegy a fizum. A cél innen a passzív jövedelem.

2018. júl. 5. 10:56
 24/25 Röcsögei Péter ***** válasza:
100%
Elszomorító ez a telhetetlenség és pazarlás, ami a mai világban megy. Érettségim, plusz két szakmám van. El szoktam érni a 300 ezer Ft nettót havonta, de 180-nak is tudnék örülni, ha ezért cserébe mondjuk 4 órákat kéne csak dolgozni, vagy csak heti 3-4 napot, vagy nem kéne akkora felelősséget vállalnom a munkámban, mint most. A felét így is félreteszem mindig már 15 éve. Mondjuk nincs is barátnőm, mert igénytelennek tartanak. Szerintem simán fel tudnék nevelni egy gyereket a félretett pénzből, úgy hogy a párom nem járna dolgozni. Engem is szegényebb szülők neveltek, és mivel mértéktartóra neveltek, így nekem sem viszket mindenem, ha nem jutok el Mauritiusra. Tudom, hogy engem sem zavrart gyerekként, hogy nem járunk hetente külföldre, mint az osztálytársaim. El tudtam magam foglalni otthon is, több hobbim is kialakult, amiből még ma is megvan 1-2, 38 évesen. Nem szenvedtem. Intelligencia kérdése.
2018. júl. 5. 13:03
 25/25 flakikahh válasza:
100%

Mint minden, ez is relatív nem? :D

Attól függ, milyen közegben szeretne felvágni vele a hölgy.

300e-el pl. a gyártelep büféjében jelentősen nagyobb sikereket lehet elérni, mint a Váci utcában hangosan mesélve.

Mivel jóval macerásabb 300e-t feltornászni 900e-re, mint helyet változtatni, ezért gyors sikerélmény érdekében érdemes a környezet kifinomult megválasztására összpontosítani

viccet félretéve, egy zseniális videó a témáról:

https://www.youtube.com/watch?v=vgnlSwmUdQA&list=PLuZt2T3kHx..

2018. júl. 6. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!