Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet azt mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól lehet azt mondani, hogy egy nőnek jól keres a pasija? Mondjuk 300 rongy és feljebb?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%

Havi nettó 1-1,5Misi nettóban már alakul,de ettől felfele inkább.

Abból már félreteszel egy tetemes összeget,mellette tudsz építkezni magadat például:

-Edzés

-Belsőd

-Ruhatár

-Szép lakás akár albérlet akár saját vétele

-Kocsi

-Utazás

300-350 az lópucuka,ebből elmegy 100e edzésre 150 albérletre,és hoppá marad 100e.

2018. júl. 3. 18:09
 12/25 mattbalck93 válasza:
100%

Utolsó!

Mi az hogy, 100 ezer elmegy edzésre!

Milyen edzésre gondoltál?

2018. júl. 4. 08:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

En nem tudom Ti hol eltek. Edzesre 100ezer😂na ne vicelj.

En keresek havi 1500eurot. Abbol fizetem az albit (Sopron meg Budapest ilyen teren egy arban van),van egy kozep kategorias autom. Eltartom a lanyom. Van lovam, kutyam.

Felre is rakok es nyaralni is megyek.

Ha valaki nem tud banni a penzel az kereshet havi egy millat akkor se megy sokra.

Parom is ennyit keres mint en es is vigan megel belolle.

N26

2018. júl. 4. 09:10
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

100EFt edzésre... Jéééézusom... Akkor most tegyük már tisztába a dolgot. Edzésről inkább ne beszéljünk, helyette inkább a szépítkezési programot ajánlom. Edzés?! Ugyan már... 10EFt a haví bérlet a szépség gyülekezetbe, aztán 90EFt a cucc, a por, amitől jól be lehet vizesedni, hogy nagyobbnak tűnjön a páciens, amivel az elképzelései szerint majd sokkal könnyebben fog felszedni buta nőket, természetesen kizárólag az ingyen vagy az olcsó szexre fókuszálva.

Ember! Az edzés nem a külsőségekről szól, mint azt a sok lúzer majom csinálja. Aztán majd 20 év múlva sok sikert és örömöt kívánok a dialízis állomáshoz. A májfunkció zavar sem biztos hogy fincsi lesz, de a variációk száma végtelen. Ja, igen, az "edzés" egészséges... :D :D :D A túlzott fehérjebevitel is, az aszpatam meg kifejezetten a hosszú élet titka. Nem baj, legyél vizesen izmos, aztán állj be a tömegcikk emberek sorába... :D

2018. júl. 4. 09:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó nagyon ért a témához... ja, nem. 😂

Azt én se értem, hogy mehet el edzésre havi 100 ezer Ft, ha csak valaki nem profi testépítő és a kokszadagja többe kerül ennél. Feltételezem, az emberek többsége nem vágyik erre, ennyi erővel pl. írni lehetett volna azt is, hogy az óragyűjteményedre kell elköltened ennyit (az sem releváns a többség számára). :D

2018. júl. 4. 09:42
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

14-es te nagyon kompetens vagy a tèmàban,JA NEM.

Akkor mesèld màr el,hogy nem viszek be elèg tàplàlèkot,fehèrjèt miből lesz az izom?

Egyàltalàn mesèld el,hogy èpít a test izmokat.

Nem mindegy,hogy az okos hülyèskedik vagy a hülye okoskodik.

Dialìzis mi.

Kathi Bèla,Csuhai Jànos,Kökèny Bèla 20-n ève eddzenek.

Ès köszönik szèpen jól vannak,èlnek,edzenek,tàplàlkozàsra ügyelnek,jah bocsi ès buliznak is.

Na ezt kapd ki.

Lehet kicsit màsabb kategóriàs nőink vannak mint neked valaha lesz talàn kèpről làtsz ilyeneket meg ilyenekre masztizol.

Amúgy 100E

Na akkor szàmoljunk

- bèrlet 13.000Ft(diàkot veszek,csalok :)))l

- Fehèrje havonta 18.500 Ft(5kilós)

- multivitamin 6000Ft

- C vitamin por amit lekapszulazok 2500 Ft

- KalMag 4500 Ft

- Hetente a marhahús adag az olyan 10.000 ft uhye 4 hèt van az 40.000 de egyèl csirket az hetente 8000Ft az 32.000 akkor.

- tojàs naponta lemegy olyam 10 sàrgàja nèlkül az 450 Ft,30 napra 13500Ft

- jah rizs,èdesburgonyàt nem szàmoltam

Gyümölcs,zöldsèg mert CH-nak ezeket jobban szeretem.

Na màr 100E pluszon vagyunk,jah ès ez napi 60deka húsra ès kèt turmixra mèrtem.

Ha valamit csinàlok annak èrtelme is legyen,mert làtok sràcokat edzeni kb. nevetsègesek semmi làtszata nincs,volt olyan,hogy a csajok kiröhögtèk hogy ő edz.

De ez a 85%.

Az edzès 80%-a kaja amúgy 14-eske.

Czirók Laci videója,Csuhai Jani videója.

Ja bocsi akikkel ismerkedek mind mind igazi belevalò,kedves aranyos,szexi nő akik tudjàk mi kell a fèrfiaknak,az àgyban is első osztàlyuak,plusz öltözködèsben,jah igen karrierben is haladnak akàr diplomàsak.

Olyan nők akik veles szóba nem fognak àllni soha.

2018. júl. 4. 10:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

16-os. 1194-től testépítő voltam. Mesélj még ki nem ért a dolgokhoz. TF. Sebaj.

Ha nem tudsz a sorok között olvasni, az nem az én bajom.

Nekem nem kell nők után futkosnom, van feleségem, tökéletes adottságokkal. Hoppácska.

Na, segítek akkor. Én a divatmajmokról beszélek, akik vagyonokat költenek el azért, hogy piacképesek legyenek. Nem egy barátom él már egy vesével, nem egy ismerősöm lett már cukorbeteg. Én a való életből veszem a példákat. Azzal hogy kiemelsz 1-2 "sztárt", még nem reprezentálod a valóságot. Amikor h*lyegyerek lejöttek a konditerembe úgy, hogy fél év alatt 15kb-ot szedtek magukra az természetes ugye? Ja, jött a strandszezon. Ami ma jelenleg megy az "edzés" terén az nem sport, hanem páváskodás, amire egy milliárdos üzletág épült. Az összes tömegnövelő alapja a GMO kukorica, az pedig a te olvasatodban gondolom egészséges. Ha meg csak azért van nőd mert nem 34-es a karod hanem 41-es, akkor sajnállak.

A fehérjebevitel is egy kényes téma, leegyszerűsítve egy nagyon kényes kémiai labor. A túlzott fehérjebevitel is egészséges a te olvasatodban. Túl sok időt töltöttem már konditermekben, és gyász ami ott megy napjainkban. Nos erre reflektáltam.

Azért köszönöm hogy aggódtál a szerelmi életem után, és hogy nem jut nekem valami top nő. Már meg van egy ideje.

Ja és már "csak" 84kg vagyok, megvagyok a szimpla kardióval is, és 40+ létemre megnéznek a strandon. Ejj mik vannak! :D

2018. júl. 4. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#16. Azért még ugye aki nem edz, az is ember?!
2018. júl. 4. 11:07
 19/25 anonim ***** válasza:

,,Amikor h*lyegyerek lejöttek a konditerembe úgy, hogy fél év alatt 15kb-ot szedtek magukra az természetes ugye?"

Na igen,erre én is azt mondom no komment,az maximum napozim egy kis szalámis zsemlével talán.Pont ilyeneknek magyaráztam évekkel ezelőtt,hogy ezt nem kellene 16 évesen Sustanon 250-ezni közben a kaja se és az edzés sincs rendben.

De ezeken mindenki kiakad.

Azonban aki komolyan veszi az edzést annak is zsebbe nyúlós ha eredményt akar.

2018. júl. 4. 11:07
 20/25 anonim ***** válasza:
48%

18-as nem mondtam semmi ilyesmit,hogy aki nem edz nem ember,csak sokkal de sokkal könnyebb dolga van egy kisportolt férfinek a ,,húspiacon",olyan mint egy senior fejlesztő expert,bármikor kap munkát sőt minőségi munkát,na nőkben ugyanez van.

Látom,edzőtársam szakított a nővel rá két napra már jött a másik csaj,kb. nem láttam két egyforma nővel félév alatt.

2018. júl. 4. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!