Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátommal minden oké LENNE, ha nem lenne az exe. Imádom, odavagyok érte, de ha ott az exe, akkor szinte kellemetlen, hogy ő a barátom. Mert úgy szét van alázva. Mi a megoldás?
Egyszerűen kicsinálja a csaj, és a pasim egyáltalán nem tudja megvédeni magát. Legutóbb pl. úgy vágott vissza az exének, hogy lekicsinylően kérdezte: "Ennyit tudsz?" Erre az exe zsigerből: "Ezt kérdeztem, mikor először lefeküdtünk." Vagyis teljességel képtelen visszavágni neki.
Olyan ciki. A csaj zseniálisan szétalázza a barátomat, ő meg csak ég bénán... Ilyenkor szinte zavar, hogy én vagyok a barátnője. De ha nincs ott az ex, minden mesés.
Attól, hogy közös a társaság, meg nem kéne egymással foglalkozniuk.
Ha meg a barátod ennyivel gyengébb a beszologatásban, ne erőktesse.
Kellemetlen emberekkel nemigen állok azóba. Ja ja és bizony, hát sokféle dolig can...
Boca:
Sokféle dolog van a világban, - ilyesmikkel le lehet zárni a kommunikációt, mielőtt elkezdődne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!