Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új barátommal minden oké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátommal minden oké LENNE, ha nem lenne az exe. Imádom, odavagyok érte, de ha ott az exe, akkor szinte kellemetlen, hogy ő a barátom. Mert úgy szét van alázva. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kicsinálja a csaj, és a pasim egyáltalán nem tudja megvédeni magát. Legutóbb pl. úgy vágott vissza az exének, hogy lekicsinylően kérdezte: "Ennyit tudsz?" Erre az exe zsigerből: "Ezt kérdeztem, mikor először lefeküdtünk." Vagyis teljességel képtelen visszavágni neki.

Olyan ciki. A csaj zseniálisan szétalázza a barátomat, ő meg csak ég bénán... Ilyenkor szinte zavar, hogy én vagyok a barátnője. De ha nincs ott az ex, minden mesés.

2018. júl. 1. 14:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az exszel való soha nem találkozás azt jelentené, igencsak visszaesne a barátaival való találkozás. Kb. csak úgy lehetne, ha ő szervezne találkozót, meghívná a fiúkat, lányokat, és egyértelmű lenne, hogy az egyik legjobb barátjukra nem áll a meghívás - az exére.
2018. júl. 1. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy közös a társaság, meg nem kéne egymással foglalkozniuk.

Ha meg a barátod ennyivel gyengébb a beszologatásban, ne erőktesse.

Kellemetlen emberekkel nemigen állok azóba. Ja ja és bizony, hát sokféle dolig can...

2018. júl. 2. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Boca:

Sokféle dolog van a világban, - ilyesmikkel le lehet zárni a kommunikációt, mielőtt elkezdődne

2018. júl. 2. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
Tudtam, hogy jön a szent baráti kör... Akkor szenvedjetek. Mégis mit mondjak erre? Az én barátom teljesen megszakította azokkal az emberekkel a barátságát, akik lapítva végignézték, ahogyan az exe megpróbálja őt tönkretenni és az exnek adnak igazat, őt pedig emg sem hallgatják. Ilyen barátokra nincs szükség. De most komolyan, milyen barátok ezek, akik csendben nézik, ahogy ez a liba szénné oltja a barátodat? Felnőttként ki kéne már nőni abból, hogy ennyire ragaszkodjon az ember az ilyen kapcsolatokhoz. Gimiben oké, a csordaszellem mindent visz, de felnőttként az ember méltósága azért fontosabb kéne legyen, mint néhány ember társasága. Lehet ám új barátokat is szerezni, akik a bántalmazott mellé állnak...
2018. júl. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!