Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feministáktól kérdezném, mi lenne veletek férfiak nélkül?
Nekem semmi gondom a férfiakkal, de nem egészen értem a kérdést. Mégis mi lenne velem férfi nélkül? Hát ugyanúgy élnék, mint most is. A jelenlegi életemnek sem része egy férfi sem: a rokonaim mind nők, a munkatársaim mind nők, a barátaim mind nők, a postán, a bankban és a kisboltban, ahova járok, mind nők dolgoznak. A háziorvosom, a fogászom és a szemészem is nő. Tehát gyakorlatilag férfiakat kizárólag az utcán látok, így aztán, ha nem lennének, akkor sem változna semmi. Szerintem fel sem tűnne, hogy felszívódtak a férfiak, amíg valaki fel nem hívná rá a figyelmet.
33/N
Milyen feminista?
Ha femináci az illető, akkor lehet, hogy remekül érezné magát férfiak nélkül. Vagy pocsékul érezné magát, mert akkor kit gyűlöljön?
Az összes többi nőnek hiányoznának a férfiak. A feministáknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!