Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuktol kerdeznem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuktol kerdeznem, hogy mondanak ilyet lany osztalytarsank?

Figyelt kérdés
Az egyik fiu szokta mondani,hogy "de ugye tudod,hogy en szeretlek teged.". Meg kerdi,hogy ugye en is szeretem ot,es,hogy adjak puszit az arcara. Maskor meg huzzuk egymas agyat. Szoval az lenne a kerdesem,hogy ha nem is tetszem neki,azert ha annyira kozombos lennek szamara akkor nem kerdezgetne ilyeneket nem? Vagy ez,hogy szokas a fiuknal.
2014. okt. 23. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen lazan kimondja hogy szeretlek akkor csak hülyéskedik :D meg az ilyen csavokat nem kel komolyan venni...
2014. okt. 23. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szeretjük, ha normális lány barátaink vannak. Sok esetben már ez elég lehet ahhoz, hogy szerelmesek legyünk egy lányba. Ha te is érzel iránta valamit akkor késöbb komolyabb dolgok is kijöhetnek ebből.
2014. okt. 23. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik,viszont nem mondhatom,hogy baratok vagyunk. Meg ahogy az elso mondta valoszinu,hogy csak hulyeskedik. ... :(
2014. okt. 23. 20:26
 4/7 anonim válasza:
Valószínű csak viccet csinál a dologból.
2014. okt. 23. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Valoszinu.. Koszi az eddigieket.
2014. okt. 23. 21:15
 6/7 anonim válasza:
szerintem sokféle szeretet van, ez tuti nem szerelem, de valahogy biztos szeret ha barátok vagytok.
2014. okt. 24. 01:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Epp ez,hogy nem vagyunk baratok. :D Na de akkor reszerol ez csipkelodes.
2014. okt. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!