Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő, aki a randikon elvárja, hogy a férfi fizessen, az valójában saját magát prostituálja?
Figyelt kérdés
Vagyis a szépségéért, nőiségéért cserébe ingyen evés-ivás jogát várja el?2018. jún. 29. 19:25
21/22 anonim válasza:
Édes jó istenem xd mennyi fillérbaszó van itt. Még ha egy hétvégi wellness kiràndulàsról lenne szó megérteném. Nah de egy vacsora miatt már prosti valaki akinek fizetnek? Hát én olyan FÉRFIAKKAL voltam, akik azon is sértve érezték volna magukat ha akarok fizetni...Most pl már közös kassza van a férjemmel, de ha elmegyünk vacsoràzni ő veszi elő a bankkàrtyàt. Akkor ha ő fizet de közös pénzből ezen az elven csak félig vagyok prosti? 🤔😂😂😂
22/22 anonim válasza:
Az h egy pia es egy vacsora netan apro ajcsi belefer az megint mas h elvarja de koze nincs a prosti viselkedeshez. Viszont nekem volt egy ismim aki elment a csavoval randizni persze a csavo elso randin szexet akart az ismim azt mondta/ pedig nem prosti sose volt az/ ha fizet akkor oke😃hat a gyerek fizetett is talan egy 15ot azt hiszem.Az ismim mint mondta tok jol jart elvezte is s még penzt is kapott. Ezt ezzel a fiuval kb 3szor tudta eljatszani mert a fiu lelépett mondvan h k..kal nem jar. Azota ez az ismi ahol tudja bedobja ezt vki elkuldi h budos..a vki vallalja igy meg van a baratno erzes is.😃a randikiralyno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!