Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő, aki a randikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő, aki a randikon elvárja, hogy a férfi fizessen, az valójában saját magát prostituálja?

Figyelt kérdés
Vagyis a szépségéért, nőiségéért cserébe ingyen evés-ivás jogát várja el?

2018. jún. 29. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10-es,én ugyan nem pattintom le őket,kinőttem már ezekből a dolgokból.De az biztos hogy pont a pasik nem engednek ebből,mert "nehogy már egy nő fizessen nekik"

#8-as voltam.

2018. jún. 29. 19:46
 12/22 A kérdező kommentje:
9-es, és ha nem szép a nő, akkor más lenne a helyzet, akkor hadd fizessen?
2018. jún. 29. 19:47
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Ez valami tipikus magyar luzer kerdes?
2018. jún. 29. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Basszus, annyira szánalmasak a mai pasik (még véletlenül sem FÉRFIAK). Ha én valakit meghívok, alap, hogy én fizetek (nőként is). Ha elhívna valaki mondjuk vacsizni, én úgy venném, hogy ő fizet. Fordítva (ha én hívom el), nyilván én fizetek. Bár értékekem, ha valaki gáláns (és nem feltétlenül drága vacsikra gondolok, csak egy kávéra mondjuk). A fillérb*szókat nem csípem.
2018. jún. 29. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:
4%

#11 de a nők 95%-nál ez nem így van... Mellesleg annak a 95%-nak a 90% is ugyan ezt mondja, hogy ő nem pattint le ezért... Aztán de, lepattintja ha valaki hallgat rá.

#13 nem tudom, de egy lúzer választ már látok tőled. Esetleg lúzer golddigger? Halmozottan hátrányos? :D

2018. jún. 29. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
36%
És ha közös megegyezéssel mentek valahová enni akkor feleztek?
2018. jún. 29. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
hát nyilván azért hívtad el valahová mert szép és neked tetszik
2018. jún. 29. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Azt hiszem, valami olyasmit diktál az illem, hogy a férfinak illik felajánlani, hogy meghívja a nőt, a nőnek pedig illik ezt nem visszautasítani.

Persze ez akkor volt, amikor még volt olyan, hogy "illem". Régen volt, talán igaz se volt.

2018. jún. 29. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha engem a pasi meghív vacsorázni örömmel elfogadom. Viszont rövid időn belül két mozijeggyel a kezemben jelentkezem nála. Elfohadok, de adok is. Bár ritkán veszik jónéven a meghívást a pasik. Szerintem ebben az anyagias világban már a gesztus is számít,hogy egy nő hajlandó adni,nem csak elvárni.
2018. jún. 29. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
#19: én értékelném a kölcsönösséget. Sajnos a legtöbb korombeli lány inkább kapni szeret, mint adni.
2018. jún. 29. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!