Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is asszonynak hívjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is asszonynak hívjátok a barátnőtöket haveri társaságban?

Figyelt kérdés
Nekem ez olyan furcsa, miért nem lehet normálisan hívni? Ez a szokás? Hogy szoktatok beszélni a barátnőitekről?
2018. jún. 28. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
El is hagynám, ha elkezdene asszonyozni. Persze van az a korosztály, ahol ez normális.. a 40-80 évesek.
2018. jún. 28. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg lassan ott tartunk, mint Amerika, ahol semmit nem lehet mondani, mert sértő. Egyáltalán nem bánnám, ha viccből asszonyként utalna rám. Jézusom, hogy egyes emberek mit hisztiznek ezen... Akkor meg is érteném, ha a férfi lekezelően bánna velük, vagy alárendeltnek tekintené őket, de ez csak egy szó. És nem is egy olyan nagyon durva szó, mintha mondjuk k.vámnak hívná a barátnőjét.

Uramisten.

2018. jún. 28. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
19%

Tuti pesti vagy.

Vidéken még mindig az asszony kifejezést használják és egyáltalán nem viccből, hanem sértő módon.

2018. jún. 28. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
ma 19:59 Ott a pont:)
2018. jún. 28. 20:39
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát az asszony jelzô számomra nagyon megalázó
2018. jún. 28. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Szokott asszonyozni, en meg uramozni. Nem ertem, ez hol degradalo. Ennyire ne legyunk mar liberalisok.
2018. jún. 28. 22:53
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Libcsik nem asszonyoknak csak pff
2018. jún. 28. 23:00
 18/20 anonim ***** válasza:

#16 mert szerintem megalázó pláne hogy nekem nincs uram nem fogom úgy hívni mert nem vagyok az alavetettje hogy ő legyen az uram aki parancsol

Asszony meg számomra sértő jelző és megalázó engem zavar

Van nevem hívjon úgy de ne “assszony”

2018. jún. 29. 05:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a baj a fröccsel?
2018. jún. 29. 09:36
 20/20 mikeXxX ***** válasza:
36%
A haverokkal használjuk de semmi degradáló nincs benne pusztán megszokott panelduma és nem kocsmázok és pesti vagyok és az asszony is tudja kedves hisztisek gondolom ti pedig macskásnők vagytok 😂 .
2018. jún. 29. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!