Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy a nők 180 centi alatti pasi mellett nem érzik nőnek magukat?
Én frankón nőnek tudom érezni magam mindenféle férfi mellett, legfeljebb nem kívánom, ha érzem, hogy alacsonyabb, kisebb.
Nem tudom megfogalmazni, miért. Egyszerűen nekem a férfi az erőt és a biztonságot jelképezi és akin nem érzem, hogy erősebb nálam és tud úgy a karjaiban tartani, hogy törékenynek érzem magam, annál nem megy a kémia. Olyan, mint mikor beülsz az ovisokhoz a kicsi székekre a kicsi asztal mellé. Kényelmetlenül és röhejesen érzem magam, nem hívja elő belőlem a helyzet azt a komolyságot/szexuális vágyat, amit egy hasonló súlycsoportúval éreznék. Ez van.
A legtöbb nő komplexusos, azért akarnak magas pasit maguknak, ez ilyen egyszerű.
Amelyik férfi itt azt írja, hogy kellemetlenül érzi magát egy alacsonyabb nő mellett akkor ugyanezt vágják ugyanezen nők a fejéhez.
Nyugi #3-as! Ígyál egy kamilla teát, lélegez mélyeket! Nem bánt senki, nem öl meg senki!
Béke van és szívárvány!
Az, hogy te hogy érzel, az egyéni szociális probléma. Rád nézve szégyen ez.
Én 159 centi vagyok, párom 172 centi és 100%-ig nőnek érzem magam. Sportolok, enyhén izmos vagyok, szép kerek fenekem és vékony derekam van.
És gyúrjál önszeretetre, mert aki így vélekedik saját magáról, hogy "Én sose éreztem magam nőnek, mert ronda vagyok", az inkább először önmagával foglalkozzon és ne akarja magát másra erőltetni. Ha saját magad se szereted, akkor hogy várhatod el, hogy majd más szeressen téged. Ő is ugyanolyan rondának és kibírhatatlannak fog téged találni, mint te saját magadat.
Nőnek is lehet komplexusa, amit 2 fejjel magasabb férfival kompenzál, ahogy egy alacsony férfi is nagy testű kutyával vagy böhöm kocsival kompenzál.
A saját komplexusaikat vetítik ki a férfiakra.
Az erősebb személyiségű, intelligens nőismerőseimnek kb ugyanakkora a párjuk. Nincs szükségük magasabb férfira, ahhoz nőnek érezzék magukat. Arra viszont igen, hogy a férfi férfiként is viselkedjen és nőként bánjon velük - ennek oedig a magassághoz semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!