Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy a nők 180 centi alatti pasi mellett nem érzik nőnek magukat?
175 cm vagyok. Volt 172 cm-es párom is. És nőnek éreztem magam.
Veled olyan gond, komplexusod van amit a férfiakra vetítesz ki. Tedd rendbe magad, mert így egy kosaras is kevés lesz hozzád!
Olyan ronda azert csak nem lehetsz ha voltak parjaid.
Vannak ilyen hulyesegek a magassagrol, nehany dolgot el kell engedni. :)
gratula első!
nem is érted a kérdést de már beszólsz..
nem magas embert keres, szimplán nem érti miért kell ennyire egy tömegbe verődve nyáladzani a magas férfiakra mikor egy alacsonyabb jobb választás is lehet
mielőtt elkezdesz nekem kóstolni: én magas vagyok
tanulj meg felelősen válaszolni az anonim jelleg ellenére is
A probléma az úgy néz ki, hogy akár pár centivel alacsonyabb pasi is bejön a nőknek, ha extrás a külseje, jó a beszélőkéje (, rossz esetben ha pénzes).
Szóval ez csak amolyan ürügy. Nem a magasságuk/alacsonyságuk a baja egyes nőknek egyes férfiakkal. Egyszerűen csak nem illenek össze, nem vonzóak. Ugyanígy lehet 180 felettivel is olyan, hogy nem illenekbössze, nem vonzódik hozzá. Csaknott max más ürügyet mondanak, hogy miért is nem érzik magukat nőnek.
Ürügy. Ennyi.
Tehát ebből következik, hogy 180 alatti pasi mellett is érezheted magad nőnek, 180 feletti is lehet még rosszabb partner, mint akikkel eddig voltál. Teljesen alaptalan a magasságmizéria.
Valami lehet benne. 172 vagyok, a férjem 186, mellette olyan babácskának érezhetem magam (ő olyan tagbaszakadt fazon).
Viszont pl. lányom 170 magas, párja 177, és ő maximálisan nőnek érzi magát mellette. Náluk a férfi határozottsága, humora, intellektusa kompenzál, és az, hogy jó végzettség, lehet rá jövőt építeni, így fel sem merül, hogy miért nem 188 magas.
Nézd, van egy átlagos alkatú nő. 170 magas, és nem egy sztármanöken alkat. Nem dagadt, de mondjuk nem egy törékeny virágszál.
Azért egy 186+ magas pasi mellett törékenynek, nőiesnek fogja érezni magát. Egy 172 magas mellett pedig (főleg, ha kimondottan vékony is a pasi), akkor debellának. Szerintem ez ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!