Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás és a sz@r ember, mert el mentünk wellnesselni és nem írok vissza fél 12-kor egy 31 éves embernek? Ez normális?
Ha el megyek nyaralni,megyünk akkor szerintem nem a telefonomon fogok űlni ,pláne mikor wellnesselk !
Ismerkedűnk máár egy ideje de ez így sok volt belőle,még neki áll feljebb és még le is törölt.Ilyen embert nem kívánok az életembe! Ennek mi baja van,valami nagy gáz van a fejében ? 27L
Abban semmi nagypofájúság nincs, hogy te írástudatlan vagy. Ez sajnos tény.
Mondjuk passzolnátok a fiúddal: ő kényszeres, te meg sutyerák. Tök szép pár lennétek.
Úristen ,csak ennyi maradt meg benned amit írtam?
TE...szerencsétlen,ne hogy már te oktass ki !Olvasd el inkább még egyszer ... vagy ha nem megy szólj és le írom érthetőbben ,hogy fel fogd azzal a szerencsétlen elméddel :)
Azt a mindenit !
Most a kicsi szívemhez kaptam ,ilyen "oltást" még nem kaptam senkitől,el is pityeredtem te dilettáns :*
Értelmes ember: Amit ide hánytál
Írtál drága !
Inteligens lehetsz !
Vazze... a dilettáns szó jelentesét nem ismered (legalábbis alkalmazni nem tudod), az eq jelentésével se lehetsz tisztában, legalábbis éthetetlen, miert használod itt, az intelligens szót leírni nem tudod, es neked áll feljebb.
Fszom már ebbe az oktatási rendszerbe. Komolyan 27 évesen eddig kell tudni eljutni, hogy ilyen ocsmány írásképpel, ennyi hibával és marhasággal elhidd, hogy van bármennyi agysejt a fejedben? Istenem.. nem akarlak én oltani, csak olyan r.hadtul elkeserítő ez.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!