Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás és a sz@r ember, mert el mentünk wellnesselni és nem írok vissza fél 12-kor egy 31 éves embernek? Ez normális?
Ha el megyek nyaralni,megyünk akkor szerintem nem a telefonomon fogok űlni ,pláne mikor wellnesselk !
Ismerkedűnk máár egy ideje de ez így sok volt belőle,még neki áll feljebb és még le is törölt.Ilyen embert nem kívánok az életembe! Ennek mi baja van,valami nagy gáz van a fejében ? 27L
Legközelebb szólj, ha ilyen van, vagy, hogy csak este tudsz írni.
Azért én se vagyok nőként valami finom és nőies, de te engem kenterbe versz, az biztos.
azt állítják sokan, hogy a nők szó nélkül lépnek le
na most ő nem tudta, hogy mit csinálsz
ebből köv ő nem akart úgy járni ahogy már járt párszor
ezért írogatott
viszont a törlés az már sok, hacsak nem volt hipersza® napja akkor nincs rá mentség..
én csak azt nem értem, hogy akkor eddig miben állt az ismerkedés?
ha ekkora bizalom nincs meg?
én üzletben is egy-két óra alatt messzebbre viszem a dolgot bizalom terén..
Segítek:
1. Az igekötőt és az igét egybe írjuk, ha az igekötő az ige előtt áll. "el mentünk" helyett elmentünk.
2.a A mondatvégi írásjelet közvetlenül az utolsó után írjuk. Te szóközzel írod.
2.b Mondatvégi írásjel után valamint vessző után szóközt használunk. Te valahogy ezt gyakran elfelejted.
A picsogásod még így online is fárasztó. Szerintem előbb a gerendát keresd, ne a szálkát más szemében.
Nem kell folyton a telefonon ülni, de gondolom jó pár ghosting-on túl van már a nők részéről és kezd elege lenni.
A másik meg... szinte alig van olyan nő aki nem a telefonján lógna egész nap. Ha látja, hogy folyton online vagy, vagy ki-be jelentkezel óránként akkor joggal várhatja el, hogy ugyan ne szard már le a fejét, ha amúgy (komolyan) akarsz tőle valamit.
Így arc és név nélkül de nagy pofája van mindenkinek !!
:DDDD
Vicc kategóriák vagytok komolyan !
Itt élitek ki magatokat máson ? Hmmm nem semmi !
Otthon meg kuss a nevetek !!! ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!