Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit tudnak szeretni az ilyen képeken? Melleite vagy mosolyára kapta a like-okat?
Figyelt kérdés
Egy csaj ismerősöm feltöltött egy képet, szép barna már a bőre, az tény, arcban amolyan Demo Lovato típus, egy türkizkék dekoltált ruha volt rajta, barna smink és mosoly. Pár óra alatt egy csomó like-ot kapott, illetve hozzászólást a férfiaktól, hogy mennyire gyönyörű. Mire kapta a like-okat?2018. jún. 27. 20:01
1/9 anonim válasza:
Mert a férfiak nagy része ösztönlény.
2/9 anonim válasza:
Ránéz, egyszer megdugnám, ezért, nyom egyet:) Kb annyi, dugnálak. Ez nem azt jelenti, hogy bárki is akarna komolyat.
3/9 anonim válasza:
Gondolom az ismerősödnek több ezer ismerőse van, a fb-on éli az életét, egyedülálló..stb.
Irigy vagy tán, mert te nem kapsz annyira sok életmentő like-ot? Különben nem foglalkoznál vele és nem érdekelne, hogy ki hány like-ot kap, mert a like egy semmi!
Komolyan, ha nem lenne like akkor mit csinálnátok?
Inkább tanulj biológiát és szerintem f..ngot sincs, hogy a pasik hogyan működnek!
4/9 A kérdező kommentje:
Ritkán tesz fel képet facebookra, meg egyáltalán bármit és kb 2000 ismerőse van.
2018. jún. 27. 20:13
5/9 anonim válasza:
2000 ismerős kicsi lány?
abból szerinted hánnyal beszélt való életben? 10-15 emberrel?
hány éves vagy mert szerintem 15-16-nál nem lehetsz több.
6/9 anonim válasza:
Tehát felrakott egy jól kinéző lány egy jó képet magáról, amit lájkoltak. Mégis miért ne lájkolták volna? Ha egy jól kinéző srác rak fel hasonló képet, ő is kapja a lájkokat. A kép nélkül meg nem tudjuk megmondani, hogy a mosolyára vagy a melleire kapta a lájkokat, de ez miért lényeges?
7/9 anonim válasza:
A dekoltalt ruha kapta a like-ot. Nem zarom ki azt sem, hogy reszben azert, hogy kesobb is visszakereshesse a tobbi ehhez hasonlo kep mellett egy-egy unalmas esten. Aki jot akar maganak, nem rak ki ilyen kepeket.
8/9 anonim válasza:
Oszt mit lájkoljanak? Jobb, mintha valami mindenegybenblogos baromságot.
9/9 anonim válasza:
Szerintem én kétezer embert nem is ismerek, nemhogy annyi ismerősöm legyen... De még ezret sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!