Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Badoo tapasztalatok? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo tapasztalatok? Tényleg ekkora lopás?

Figyelt kérdés

Olvastam ilyeneket, hogy a badoo egy idő után kéri a telefonszámot, ezután néha-néha bekapcsolja magától a prémiumot, és komoly pénzeket vesz le.

Olyanokat is olvastam, hogy képekre ránagyítani csak pénzért lehet (ez lenne a legkisebb gond), de olyan is van, hogy egy idő után pénzbe kerül az üzenet küldés is.

Szóval ezekből mennyi igaz? Esetleg van még más ilyesmi is? Véglegesen lehet törölni a profilt?

(Mielőtt bárki írná, hogy úgyse jó semmire, hagyjam a fenébe: Tudom, nem igazán gondolom annyira komolyan... Inkább csak szétnéznék ott.)

2018. jún. 26. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg. De rohadt sok pénzbe kerülhet, mert nem ritka az olyan csaj, akire 250-500 creditért lehet írni. Az meg már bőven több ezer forint /üzenet.
2018. jún. 28. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, az lehet a beugratás. Olyan nő, akire 500 kreditért lehet ráírni, az nincs fent badoo-n. Ezt nőként mondom.
2018. jún. 28. 06:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Még annyi, hogy hogy jelzi ki azokat, akikkel jobbra húztuk egymást? Eleve megnyit egy chatfület, hogy xy beszélni akar velem?
2018. jún. 30. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha mindketten beszívezitek a másikat, akkor felugrik egy kis ablak, jelezvén, hogy tetszetek egymásnak, és már rá is lehet írni, el lehet indítani a beszélgetést. Ezen kívül az üzenetek mappában megjelenik ő is, mintha már írtatok volna egymásnak.
2018. júl. 1. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!