Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok legénybúcsúra?
"Én nem értem, mit nem lehet felfogni azon, hogy ha a vőlegény akar magának csajt, akkor szervez, vagy szól a haveroknak hogy szervezzenek neki valamit, ha meg nem akar, akkor miért kell rátukmálni az ő buliján olyasvalamit, amit nem akar az "ünnepelt"?"
Saját magaddal vitatkozol, ilyet nem állított senki.
Nem tudsz olvasni, vagy mi van? :D
Én azt írtam, a vőlegény ízléséhez kellene igazítani, nem feltétlenül kellene csajt hívni, ha nem jön be neki (kb a többiek is ezt írták). Erre jött a válasz, hogy jajj de mindenki ki van akadva, márpedig az a TIPIKUS program.
Kit érdekel, hogy mi a "tipikus"?
Csúnyán mellé lehet lőni vele.
Ne forgasd ki, erőszakolásról nem volt szó sehol. :)
Csak 1-2 válaszoló mindenáron bizonygatni akarja, hogy márpedig az a tipikus program, az a szokás, ha meg valaki azt mondja hogy nem feltétlenül jó ötlet, akkor a többi programötletet leszólja, vagy az illetőre rásüti hogy felháborodik(???) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!