Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit javasoltok legénybúcsúra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit javasoltok legénybúcsúra?

Figyelt kérdés
Haveromnak nemsoká esküvő és valami jó dolgot ki kéne találni :)
2018. jún. 26. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

"Én nem értem, mit nem lehet felfogni azon, hogy ha a vőlegény akar magának csajt, akkor szervez, vagy szól a haveroknak hogy szervezzenek neki valamit, ha meg nem akar, akkor miért kell rátukmálni az ő buliján olyasvalamit, amit nem akar az "ünnepelt"?"

Saját magaddal vitatkozol, ilyet nem állított senki.

2018. jún. 27. 10:53
 12/15 anonim ***** válasza:
21%
De hol van itt szó olyanról, hogy bárki rá akarja tukmálni???? Szerintem ez már tényleg beteges, ahogy gondolkodsz... A legénybúcsút általában nem a vőlegény szervezi, hanem a barátai, akik feltehetően ismerik és tudják, hogy mit szeret. Így valószínűleg nem fognak odavinni vagy beszervezni semmi olyasmit, amiről tudják, hogy nem örülne neki. Ha meg egy olyan vőlegényről van szó, akinek minden “tukmálás”, amit nem szervez, akkor csinálja magának csak akkor meg nem tudom, hogy mi értelme van az egésznek...
2018. jún. 27. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudsz olvasni, vagy mi van? :D

Én azt írtam, a vőlegény ízléséhez kellene igazítani, nem feltétlenül kellene csajt hívni, ha nem jön be neki (kb a többiek is ezt írták). Erre jött a válasz, hogy jajj de mindenki ki van akadva, márpedig az a TIPIKUS program.

Kit érdekel, hogy mi a "tipikus"?

Csúnyán mellé lehet lőni vele.

2018. jún. 27. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Na akkor mutasd ki és hol írta, hogy erőszakolják rá? Szerencsétlen...
2018. jún. 27. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne forgasd ki, erőszakolásról nem volt szó sehol. :)

Csak 1-2 válaszoló mindenáron bizonygatni akarja, hogy márpedig az a tipikus program, az a szokás, ha meg valaki azt mondja hogy nem feltétlenül jó ötlet, akkor a többi programötletet leszólja, vagy az illetőre rásüti hogy felháborodik(???) :D

2018. jún. 28. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!