Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok, hogyan tovább?
Háttéradatok:
Két éve fejeztem be a gimit, érettségizni nem voltam, van egy szakmám, amivel sokra nem megyek, és jelenleg egyszerű munkásként dolgozom.(ehhez képest elég jól keresek!)
A barátnőm most fősulira jár. Elég régóta együtt vagyunk.
Egy ideje furdal a gondolat, hogy talán pazarlom a tehetségem. Suliba a tanárok mind azt mondták, hogy rá kéne hajtanom az érettségire, és hogy fősulin lenne a helyem. A munkahelyemen a régi főnökömmel jól kijöttem, és gyakran, ha ő nem jött be, én helyettesítettem. Szerintem jól boldogultam a csoportvezetéssel.(ha nem így lett volna, ő sem engem bízott volna meg újra, és újra)
Mostanra már a barátnőm is nyaggat, hogy kezdjek magammal valamit, tanuljak tovább, úgyhogy arra gondoltam, hogy elvégeznék egy okj-s Boltvezetőit, és vagy nyitnék egy kisebb boltot(kisebb tőke van hozzá), vagy jó lenne ha felvennének valahova boltvezetőnek.
A barátnőm azt mondta, ha ezt szeretném, ő támogat, de szerinte inkább érettségizzek le, és menjek fősulira.
Szerintetek mi legyen ?
Szeretném, ha ő is büszke lenne rám, hisz elégedett, boldog asszony = boldog házasság, de bevallom őszintén, hogy utálok tanulni... :D Inkább dolgoznék, és ez a boltvezető szakma még tetszik is nekem.
#2 Boltot miért ne nyithatna bárki, ha van pénze, és végzettsége ?
Nem úgy gondoltam, hogy bemegyek a Tesco-ba, és szólok az üzletvezetőnek, hogy ne haragudj, de mostantól én vagyok a főnök! Hanem jelentkezhetné valahova eladónak, vagy árufeltöltőnek, és ha föntebb üresedés van akkor jövök képbe én.
Na igen,az eladós,arufeltöltős elképzelésed már jobban realitás..és onnan már esélyed van feljebb jutni.. javaslom indulj el ezen az úton,és csak rajtad múlik hova jutsz :)
Egy bolt nyitása egy komolyabb viszont, de ha már benne vagy egy ideje a szakmában,megpróbálkozhatsz vele..
Ès boccs a gúnyolódásért,2es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!