Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha helyes férfi van a társaságunkban feszült vagyok. Mit tegyek, hogy lazább legyek? Párom van.
Ritkán kijártunk a párom társaságával, aztán gyakrabban egy másik párral, akinek a lány tagja jó barátnőm lett igy ez a jelenség nincs jelen már ha velük vagyunk, mert teljesen megszoktam őket, feloldódtam már. Viszont ha valahogy csak a pasival maradok pár percig újra elfog egy feszült érzés, nem tudok mit mondani, úgy hülyéskedni mint azelőtt.
Vagy pl pár napja velünk jött valahova a párom egyik régi haverja(most először) és hát végig alig birtam megszólalni. Nem tudtam felszabadultan viselkedni amig ő is ottvolt mellettünk.
Meg aztvettem észre, hogy akkor erősebb ez a jelenség, ha nem néz ki rosszul az illető. Van egy picikét csúnyácskább haverja akihez azért merek szólni és nincs ez az érzés.
Szeretem, imádom a párom amúgy. Nem értem magam, miért lehet ez?
Alapvetően is csendesebb vagyok, mig nem engedek magamhoz közel valakit, na de ennyire?
Szó szerint mintha elvágták volna a fonalat a fejemben és nem tudok lazán hülyéskedni. Talán félek, hogy mi van ha hülyeséget mondok, vagy mit gondolhatnak rólam?
Veletek van/volt hasonló eset? Egyébként egy vidám, vicceskedő lány vagyok, de akik igy látnak könnyen gondolhatnák, hogy néma s uncsi vagyok:/
21.
Gondolhattam volna, hogy úgyis csak a szexet hozzátok fel.
Nem, egyikkel sem feküdnék le és nem vágyom rájuk. Nem vonzanak szexuálisan. Általános ez a jelenség, annyit mondtam, hogy néha talán erősebb. Akár idősebb emberek jelenlétében is.
Sőt, ahogy belegondolok, olyan nők társaságában is előjön ez, akikről úgy látom erős személyiségek, talán büszkébbek is. Az ő társaságukban/vagy velük sem merek felszabadultan beszélgetni. Csak azzal, akin azt látom, hogy ugyanolyan szerényebb, mint én.
Nagyon zavar ez a dolog, nem tudom mit tehetnék ellene. Valami könyv, videó, ami erről szól?
Szerintem velem hasonló van, csak én máshogy veszem észre. Alapból nem vagyok domináns személyiség, de ha ilyen "uralkodó" típusokkal találkozok, akiknek nagy a pofájuk, szemtelenek, nem ismerik a normál beszélgetés szabályait - mondjuk folyamat bámulnak, vagy a más szavába vágnak - akkor szarul érzem magam. Olyan, hogy itt most ő a sztár, tök mindegy, ki veszi ezt az emberkét körbe, ő nyomja a produkciót.
Viszont ha én vagyok domináns helyzetbe kényszerítve, akkor pont normális leszek. Szociális fóbiám volt sokáig, van ennek még maradéka, és sokszor ráizgulok hétköznapi helyzetekre. De vannak olyan barátnőim, akik olyanok, hogy ha én nem kérem ki a mozijegyet, akkor nem megyünk moziba. Ha én nem veszem át a pizzát, nem rendelünk.
Tehát az én domináns személyiségem a szocfóbia miatt pont ilyen nullszaldós állapotra jön ki, de mikor mások dominánsok, akkor veszteséges vagyok.
De ez nemtől független nálam.
Utolsó, nagyon magamra ismertem a válaszodban.
Igy, hogy mélyebben belegondolok, nálam is nemtől függetlenül előjön ez, csak mivel mostanában folyton a párommal és az ő férfi haverjaival lógtunk, erre következtettem.
De régebb, suliban is volt 3-4 lány akik 'uralkodó' tipusuak voltak, mellettük sem tudtam normálisan, az ellazult énemet adni, igy én voltam az elnyomott, hallgatag. Néhány barátnőm mellett meg önmagam vagyok teljesen, bárki idegen előtt szintén. Viszont néhány embernél van egy olyan erős érzésem már ránézésre is, hogy hasonló hozzám, és azoknál merek barátkozni, nincs félelmem.
S nálam is van hasonló, 1-2 lány barátomnál, hogy dominánsabbnak érzem magam, szintén én kell kérjem/mutassam a dolgokat nekik és ilyenkor jól érzem magam, nem vagyok feszült.
Nem tudom hogy lehetnék mindig 'normális'.
Neked sikerül?
Tudnátok rá tippet adni, hogy olyan nagyon visszahúzódó lányokat, mint amilyeneket itt emlegettetek, hol lehet megismerni?
Normális pasas vagyok és nagyon vonzana egy kifejezetten visszahúzódó barátnő.
Otthon :))
Viccet félretéve, akárhol lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!