Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így, ha csak szexre kellek neki?
Van egy férfi , akivel csak sex van , kapcsolat nem jöhet szóba . Az első alkalommal az én fejemben meg is fordult az , hogy lehetne több is , de ő azt mondta , hogy a 400 km távolság sok , nem jöhet szóba .
Ha csak sex akkor miért ír rám mikor külföldön van és par órákat beszélgetünk , mikor itthon van miért mutat be az ismerőseinek , és miért csókol meg az ismerősei előtt ? Mikor ketten vagyunk , akkor is nem csak sex és mindenki megy az útjára , hanem csinál vacsorát , ölel , puszilgat , szereti hallgatni , amit mondok , mesélek . Miért viselkedik így ?
Nem tudom csak azt, hogy nektek láthatóan semmi nem jó. Ha nőnek tekint akkor arról van kérdés, hogy ugyan miert, ha meg egy egyszerű szexjateknak akkor arrol megy a panasz.
Jah és azért viselkedik így mert így normális. Nekem sem csak addig volt érdekes egy lány amíg találkoztunk dugni, aztán mehetsz amerre akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!