Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak a nagyobb mellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak a nagyobb mellű lányok is tetszenek?

Figyelt kérdés

Akármilyen újságot olvasok a női mellekről mindig az a konklúzió, hogy a férfiak amúgy is jobban szeretik a pici, tenyérben pont elférő melleket. En meg rettenetesen érzem magam ettől, mert nekem a tenyérben elférőnél jelentősen nagyobb.. Ma tűnt fel, hogy kinőttem a 85 C-s melltartóimat, de csak kosárban. Rettenetesen elszomorít, nem tűnik gigantikusnak, de azert nagy melleim vannak, es persze a férfiak megnézik, de tényleg erre vágynának? Miért kell akkor minden női magazinnak azt sulykolnia, hogy a kis mellek a jók, mert a nagyokkal úgy is csak a gond van, lógnak, nehéz rájuk ruhát találni és amúgy sem azokat szeretik a pasik. Szóval fiúk véleményét és lányok tapasztalatát várom, igaz ez? Tényleg nekem kéne rosszul éreznem magam, mert nagyok a melleim?

17/L

2010. jún. 17. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11:09 látod, hogy milyen kis gyík vagy? pofozkodni akarsz ezért?:D Az igazi férfi a nagy csöcsöket szereti, az más, ha nem tud olyannal összejönni
2010. jún. 17. 11:14
 12/20 anonim ***** válasza:

11:00 Akkor ebbe fulladj bele: [link]

tahó.

2010. jún. 17. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
ezer örömmel:D bár ez nem természetes...
2010. jún. 17. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a nagyobb mellű lányok is? Szerinted miért van meg az a régi sztereotípia, hogy a férfiak mennyire akarnak nagymellű barátnőt, hmm?

Amiért itt sokan leírják, hogy egyáltalán nem baj, hogy a lánynak kicsi a melle, nem azt jelenti, hogy egy nagyobb mellűvel szóba sem állnánk :P

Persze ne legyenek több kilósak azok a mellek...

Meg ha a lány dagisága miatt van nagy zsírmelle, az sem jó :(

2010. jún. 17. 11:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:) Most megnyugodtam egy kicsit, és soha többé nem olvsasok női magazinokat..:D
2010. jún. 17. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:

11:00

Fogadjunk hogy pamela andersonra recskázol minden nap...nem is csoda, értelmes lány nem áll szóba a te a fajtáddal..te is még csak az újságban találkoztál nővel..

nem baj, vannak örök vesztesek..

2010. jún. 17. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 11:14

ismét én vagyok, a pofozkodós. Akkor vállalom, hogy egy gyökér vagyok, azért mert nekem nem számít a mellméret, de egy igazi férfinek nem szempont a mellméret. Ha áldozni kell a gyökérséget azért, hogy igazi férfi lehessek, hát akkor én vállalom.

Gyerek, neked valami nincs rendben a fejedben. Vedd már észre magad, nem csak én beszélek ellened :D

Te gyík.

2010. jún. 17. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
még annyit hozzátennék, hogy az írásodból arra tudok következtetni, hogy egy maximum 16 éves hülyegyerek vagy, aki az utcán nevelkedett. Ha több, akkor bizony változtass a stílusodon, mert nem férfihoz illő. 16 évesen meg még nem vagy férfi.
2010. jún. 17. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért kéne rosszul érezned magad? Én is kifejezetten szeretem a nagy melleket, de ettől függetlenül nem ez a legfontosabb szempont párválasztásnál. 22/F
2010. jún. 17. 12:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Nah úgy látszik itt én leszek aki a legnegatívabb választ adja....nekem is nayg melleim vamnnak de én kezdem nem szeretni őket...a fiúk szeretik..nézni...csak sajnos ennél nem jutnak tovább...bennem kb csak a nagy melleket látják és semmi többet.de válasz a kérdésedre: az én tapasztalataim szerint szeretik

16L

2010. jún. 17. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!