Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak a nagyobb mellű lányok is tetszenek?
Akármilyen újságot olvasok a női mellekről mindig az a konklúzió, hogy a férfiak amúgy is jobban szeretik a pici, tenyérben pont elférő melleket. En meg rettenetesen érzem magam ettől, mert nekem a tenyérben elférőnél jelentősen nagyobb.. Ma tűnt fel, hogy kinőttem a 85 C-s melltartóimat, de csak kosárban. Rettenetesen elszomorít, nem tűnik gigantikusnak, de azert nagy melleim vannak, es persze a férfiak megnézik, de tényleg erre vágynának? Miért kell akkor minden női magazinnak azt sulykolnia, hogy a kis mellek a jók, mert a nagyokkal úgy is csak a gond van, lógnak, nehéz rájuk ruhát találni és amúgy sem azokat szeretik a pasik. Szóval fiúk véleményét és lányok tapasztalatát várom, igaz ez? Tényleg nekem kéne rosszul éreznem magam, mert nagyok a melleim?
17/L
11:00 Akkor ebbe fulladj bele: [link]
tahó.
Mi az, hogy a nagyobb mellű lányok is? Szerinted miért van meg az a régi sztereotípia, hogy a férfiak mennyire akarnak nagymellű barátnőt, hmm?
Amiért itt sokan leírják, hogy egyáltalán nem baj, hogy a lánynak kicsi a melle, nem azt jelenti, hogy egy nagyobb mellűvel szóba sem állnánk :P
Persze ne legyenek több kilósak azok a mellek...
Meg ha a lány dagisága miatt van nagy zsírmelle, az sem jó :(
11:00
Fogadjunk hogy pamela andersonra recskázol minden nap...nem is csoda, értelmes lány nem áll szóba a te a fajtáddal..te is még csak az újságban találkoztál nővel..
nem baj, vannak örök vesztesek..
ma 11:14
ismét én vagyok, a pofozkodós. Akkor vállalom, hogy egy gyökér vagyok, azért mert nekem nem számít a mellméret, de egy igazi férfinek nem szempont a mellméret. Ha áldozni kell a gyökérséget azért, hogy igazi férfi lehessek, hát akkor én vállalom.
Gyerek, neked valami nincs rendben a fejedben. Vedd már észre magad, nem csak én beszélek ellened :D
Te gyík.
Nah úgy látszik itt én leszek aki a legnegatívabb választ adja....nekem is nayg melleim vamnnak de én kezdem nem szeretni őket...a fiúk szeretik..nézni...csak sajnos ennél nem jutnak tovább...bennem kb csak a nagy melleket látják és semmi többet.de válasz a kérdésedre: az én tapasztalataim szerint szeretik
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!