Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal (18-25 éves) lányok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal (18-25 éves) lányok. Aki 30-40+ éves korosztály mellett köt ki párkapcsolat/lazább kapcsolat céljából, ti célirányosan keresitek ezt a korosztály vagy mire kiderül az illető kora, már mindegy?

Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 11:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8%

Én pont nem kerestem a nálam idősebbeket, nagyon nem. Kifejezetten elítéltem. Sok idősebb sztár tetszett, szóval alapból mindig vonzónak találtam a 30-40 és még néhány annál idősebb férfit is, de ez csak ábrándozás, ezt el tudtam választani a valóságtól. Még laza kapcsolatot sem tudtam volna elképzelni, mert nem és kész. Akkoriban pont azt láttam, hogy azonos korosztályúak kapcsolata tartósabb, én is így kerestem. Annyira, hogy még a nálam három évvel idősebbeket is túl nagyfiúnak éreztem magamhoz, vagyis inkább magamat kislánynak. Tényleg kislány voltam, hogy ilyeneket gondoltam. :)

Aztán a korosztályommal semmi nem jött össze egy három hónapos kis izén kívül. Annyira beszariak voltak, hogy arra nincsen szó. Már teljesen átmentem férfiba, állandóan kezdeményeztem, tök aktív voltam, mondván nem vagyok én hercegnő, hogy toronyba zárva várjam a herceget, 21. század van, stb., stb., közhely, közhely. Aztán meguntam és elengedtem az egészet. Néhány hónap után találkoztam egy idősebb férfivel, aki végre kezdeményezett, flörtölt, udvarolt, nem kellett ostromolnom, bátor volt, csábító, aktív. Addigra meg már nem érdekeltek a saját szabályaim, jól akartam magam érezni és egy kicsit olyan klasszikus nő szerettem volna lenni, mert elegem volt abból, hogy az egyenlőséget már régen magam mögött hagyva mindig én teszem bele a több energiát. Találtam egy klasszikus férfit és rájöttem, hogy nekem ez kell. Azóta vallom, ha egy férfi akar valamit akkor tesz érte, ha nem tesz érte nem akarja. Azok a srácok, akiket kinéztem magamnak és tessék-lássék, ilyen kamaszfiús szinten jeleztek vissza, húzd meg-ereszd meg játékot játszottak velem, állandó bizonytalanságban tartottak nem akartak eléggé. És ez oké, ez az ő érzésük, az ő fejlődési útjuk, nem akarom túlságosan hibáztatni őket. Az én fejlődési utam meg az volt, hogy ne várakozzak tovább rájuk.

2018. jún. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!