Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak erre mennek?
A legjobb barátnőm apja nagyon kiakasztó.
Elváltak már a feleségével, a barátnőm az anyjával és új családjával él.
A barátnőm apja 44 éves , voltunk vele meg a barátnőmmel a Balatonon múlt hétvégén,elvitt minket és ő is lent karadt.
És folyamatosan mondta gúnyt űzött a 40’es nőkből,hogy öregek stb. És hogy csak a 20 ébedek a jók. Ezt nem először hallom tőle.
De basszus, ő is 40es.....mégis úgy beszél a vele egy idős nőkről mintha aszalódott szarok lennének.
Amúgy eléggé sportos az apja, nem néz ki többnek kb 30-35nél, szokott bulizni is, poénos stb....de akkor is:/
És nagyon sok ennyi idős pasiról hallottam aki ilyen...
40es pasik,ez most komoly?? :/
Ilyenkor mi van aztal a 40es nővel aki elvált és párt szeretne? Soha nem fog találni mert a 40es pasik a 20 éveseket kergetik?
Mi erről a véleményetek?
19L
én egy-két ilyet látok max a környezetemben, akik ennyi idősen vagy még idősebben is a fiatal csajokat hajkurásszák. sokszor vannak egyedül is, mert nyilván tartós kapcsolat nem lesz belőlük. aztán még később meg ugye már a fiatal csajoknak is túl öreg lesz, egészségügyi problémái is lesznek lassan, aztán nyugdíjas, végül egyedül ápolgathatja magát a magányos kis otthonában.
de a legtöbben amúgy házasok, családjuk van, gyerekeik.
azt nem tudom, hogy a mai fiatalokkal mi lesz, ha majd megöregszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!