Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándító lehet a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító lehet a lánynak az, ha én legalább 5 vagy annál több évvel idősebb vagyok és nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Attól függ, hány évesek vagytok. Ha pl a lány 10 éves, te pedig 15, akkor nem hinném.
2018. jún. 17. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Én biztos azt gondolnám, hogy valami defekt van nálad. Pl csúnya vagy/csak szexre kellenek a lányok/nem bírod a kapcsolattal járó dolgokat stb. Kapcsolatot biztos nem akarnék így.
2018. jún. 17. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ettől még elindulhat az ismerkedési fázis. Nyilván ha kiderül, hogy a tapasztalatlan éhségedből származó defekted nőtt, akkor nem fogsz kelleni. De ha ennek ellenére normális vagy, igyekszel és érted a dolgod, akkor még bármi lehet belőle.
2018. jún. 17. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Franklin tud kettesével számolni és be tudja kötni a cipőfűzőjét, ám egy napon még azon is elgondolkozott, hogyha egy lánynál 5<=X évvel idősebb, a lányról pedig csak annyit tud, hogy Z, akkor ezt a kétismeretlenes egyenlőtlenséget vajon hogyan kell megoldani(?).
2018. jún. 17. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
3%
Senkinek sem tartozol elszámolással az életedet illetően. Tudod? :)
2018. jún. 17. 10:20
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Amelyik lány emiatt elhajt az felszínes.
2018. jún. 17. 10:38
 7/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
50%

#5 - dehogynem, saját magának. Ezért nem fog működni a következő pár ismerkedése sem, mert saját magát szabotálja. Aki ilyet kérdez, mint a kérdező. Az teljesen 'önmaga hatása alatt van'. Ami azt jelenti, hogy nem érzi magát elég jónak egy nőhöz sem. Ilyen felfogással pedig nem lesz sikeres a csajozás.

Tehát igenis rendbe kell ezt tennie magában, de nem mások miatt, hanem maga miatt.

2018. jún. 17. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:
4%
Magának igen, másnak nem. Szövegértelmezés...
2018. jún. 17. 10:45
 9/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
50%
Látom nem sikerült megértened amit írtam és még te írod a szövegértelmezést :D :D :D beszarás
2018. jún. 17. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
De sikerült, azt hiszem, kéne neked is egy nő, kicsit feszült vagy az oldalon. :)
2018. jún. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!