Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 30 évessel?
Figyelt kérdés
Szóval találkozgatok egy ideje ezzel a nővel, szerintem egész jól alakulnak a dolgok, de ő aggódik hogy mások mit szolnának ehhez a kapcsolathoz. Nektek mi a véleményetek?2018. jún. 22. 20:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem felnőtt emberek vagytok.
2/9 anonim válasza:
Korkülönbséges estét tartunk?
Ja, hát, érthető, hogy nem mutogatja, hogy egy gyerekkel dug. Részemről fúj.
3/9 anonim válasza:
"ő aggódik hogy mások mit szolnának ehhez a kapcsolathoz"
Ez alapján agyilag inkább ő a gyerek. :D Mit szólnának hozzá mások...
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért aggódik, mert ő is érzi, hogy mennyire gáz, amit csináltok.
5/9 anonim válasza:
Ha az eszere hallgat felettes én akkor tudja h hülyeség az egész, ha jól érzi magát veled akkor a szívére hallgat. Szimpátia lehet korkulonbseg mellett is. Szerencsére vannak akik bevallaljak az érzelmeket,nem gyáva nyulak. De ez a kettősség bizonytalanságot ad, és osszezavarja a nőt.
6/9 anonim válasza:
Nekem 21 évesen 31 éves a párom. Na bumm. Boldogok vagyunk :) Már 2 éve.
7/9 anonim válasza:
En nagyon elvezem,ha 18-20 eves fiuval megyek bulizni vagy masfajta randira. Allati buszke vagyok ilyenkor. Kifejezetten elvezem,ha felhaborodnak rajta az emberek. En ezt akarom,ez izgat. Meg en szoktam ilyenkor leoltani az illetot,hogy faradt vagy stb. :D
Nem vagyok egy aggodos tipus.
En tamogatom ezt a trendet: fiatal fiu joval idosebb no.
N/35
8/9 anonim válasza:
De mikor egy 30 éves férfi dug egy 18 éves gyereklánnyal,az persze normális.Nevetségesek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!