Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett volna?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom hogy sokak szemében most én leszek a rossz/gonosz/r**anc/stb. és ezt meg is értem,de azért próbáljátok objektíven vizsgálni a helyzetet.

Tehát 23 éves lány vagyok.Van egy szexkapcsolatom egy 36 éves házas,2 gyerekes pasival.Az elején megbeszéltük hogy én nem ez a “hagyd el értem a családod” típus vagyok,diszkréten kezeljük a kapcsolatot,mindig ő jön hozzám,jól érezzük magunkat az ágyban és ennyi.Ez tart ameddig tart aztán viszlát,nincs elvárás,nincs számonkérés.Ez eddig,lassan 3 hónapig tök jól működött.Viszont kb. 1,5-2 hete megváltozott.Felköszöntött a szülinapomon,ajándékot,virágot és egy pici tortát is hozott nekem.Kicsit zavarba is jöttem és megjegyeztem hogy ilyesmiről nem volt szó,de azt mondta ennyi barátilag is bele kell hogy férjen.Aztán a következő alkalommal itt akart aludni.Én hülye megengedtem.Reggel arra keltem hogy babusgat és nézi ahogy alszom.Aztán hirtelen igénye lett a napközbeni folyamatos beszélgetésre üzenetek formájában,most meg már ott tartunk hogy számon kér mikor merre megyek,kivel,mit csinálok stb.Na pont erre nem lett volna szükségem/igényem.Mikor rákérdeztem hogy ugye nem e az van amire gondolok,kitérő választ adott,és csak azt hangoztatta mennyire fontos vagyok neki és mennyire jó hogy az élete része lettem.Szerintem vagy kezd belém szeretni vagy már meg is történt.Igazam van?

2018. jún. 22. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Én csak azt a két kicsit meg a feleséget sajnálom... Féreg.
2018. jún. 22. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakits vele. Kezd belèd esni, és ez rossz. Hagyd el, ez csak rosszabb lesz.
2018. jún. 22. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, nem lesz jó vége...
2018. jún. 22. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen tuti beléd esett és ha ezt nem szakítod meg nagyon gyorsan akkor csak jobban elmélyül a dolog. Mondjuk én már azt sem értem, hogy amikor elkezdte ezt a számonkérősdit akkor miért nem állítottad le határozottan. Ha neked ez nem kell miért nem tetted őt "helyre"? Vagy betartja a megállapodást vagy itt a vége. Most van alkalmad haza küldeni oda ahová való a családjához mert ő már túllépte azt a bizonyos határt és már nem tud érzelmek nélkül maradni ebben a kapcsolatban. Ideje új dákó után nézned.
2018. jún. 22. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
De kiábrándító és undorító vagy, hogy képes vagy érzelmek nélkül fetrengeni!
2018. jún. 22. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaj érzelmek,nem mindeki kér rizsát a szexhez. Én se mindig kérem. Amugy meg dobd ki,sima szexre szinglit keress azzal nincs macera se.
2018. jún. 22. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

"számon kér mikor merre megyek,kivel,mit csinálok stb" -

beszarok Ő kér számon, aki minden éjjel egy nővel hál?

Nem tudom, hogy beléd szeretett-e, de máris birtokolni akar.

2018. jún. 22. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy tud az ilyen szeretni . Amire képes az a targyiasitas és féltekenyseg. Mit nem ad meg neked szexben egy hozzád való koru férfi aki szingli ? Vagy így izgibb? Netán sok volt " a viszony című sorozat" ?
2018. jún. 29. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!