Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett de férjnél vagyok, mit tegyek?

Biztos "jó nő" lehetsz! :) Fogalmam sincs mit kéne csinálnod...
De gyakran megesik a férfiakkal, hogy olyan helyen ahova rendszeresen jár az emberfia, ott bizony vannak elviselhetetlen eladók és jó fejek. Az utóbbi beszélget, meghallgat, egy idő után személyesebb dolgok is szóba kerülnek. Ha ráadásul egy magányos férfi "alá még teszik is a lovat", ahogy az előttem szóló mondta, (még ha te észre sem vetted, vagy nem szándékosan tetted) ez akkor is nagyon csábító! A vonzalom, közös témák, megértés, helyeslés szerelmet szül. Tudod a csajok tartják magukat romantikusnak! A nagy fenét! Én még romantikus lányt nem láttam! A magányos pasik (mint én is) olyan szeretetre, megértésre vágyunk, amit bizony nagyon kevés csaj tud megadni! Mi olyan szeretet, romantikát adnánk (ha lenne kinek), amit a csajok nem is igényelnek és nem is fogadnak el. Ők azt mondják nekik kemény férfi kell, nem "nyálas tacskó"! Erre mondom én, hogy minden nő megérdemlik akit, otthon vernek, megaláznak, mert ott maradnak, nekik ez kell! Nekem is volt egy ilyen beszélgetős eladó csaj ismerősöm, én is tudtam, hogy soha nem lehet köztünk semmi! Nem is lett! De 5 évig, minden nap, taliztunk (csak a boltban persze). Minden nevezetes alkalomra kapott, tőlem virágot, ajándékot. Ha érdekel elmesélem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!