Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett de férjnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gbikaaa kérdése:

Belém szeretett de férjnél vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjes asszony vagyok két gyerekkel,eladóként dolgozom,és nemrég észrevettem hogy az egyik vevőm,többször bejár naponta,és marad beszélgetni.Eleinte nem tűnt fel,és nem is zavart,de egy idő után/2hónap/bevallotta,hogy azt hiszi szerelmes belém.Tud a férjemről meg a gyerekekről,és elmagyaráztam neki hogy köztünk soha nem lesz semmi,az én szememben ő is "gyerek,mivel 13 évvel fiatalabb nálam.Továbbra is bejár beszélgetni,és most már másoknak is feltűnt,/kollegáknak,vevőknek/és úgy hívják hogy az "udvarlóm".Nem akarom hogy pletyka legyen belőle,mert én csak barátként kezelem.Nem tudom mit tehetnék,tegyem ki a boltból miután kiszolgáltam,vagy zavarjam el??Nem akarom megbántani sem...Ti mit tennétek a helyemben??

2016. júl. 6. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Sokkal de sokkal előbb kellet volna ezt észrevenned és helyén kezelni a helyzetet , 2 hónap, pffff , mintegy adtad alá a lovat . Ha neki ennyi ráérős ideje van akkor járjon oda beszélgetni, ha neked is van akkor beszélgess vele, más helyeken ezért úgy de úgy p.csán rúgná a főnök az alkalmazottat, hogy a lábán nem állna meg .
2016. júl. 6. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
De hogy van ennyi ideje, ő munkanélküli?
2016. júl. 6. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg amíg a férjed fülébe jut ennek a híre, mert máshogy fogja hallani a sztorit, pl. úgy, hogy kavarsz ezzel a sráccal . Meséld ezt el a férjednek még most, aztán ha kell, menjen oda és mutassa meg magát akkor amikor ez a srác ott lebzsel . Öleljen át, csókoljon meg, stb .. , hidd el egyből befosna a hódolód .
2016. júl. 6. 18:02
 4/10 Titusztitusz ***** válasza:
43%
jaj...Ugye ez nem komoly hogy nem tudol mit csinálni az ilyen tolakodó ürgével? Hát a jó ég álldja már meg...Vedd fel a "hivatalos,eladói viselkedést", SEMMI BIZALMASKODÁS,semmi kedvesség,szemezés, semmi trécselgetés, helyette,MEREV MŰMOSOLY,közömbös tekintet,hideg,élettelen udvariasság,és csakis szigorúan a vásárlással kapcsolatos kommunikáció...EZ ESETBEN néhány alkalom után le fog kicsit hűlni a hősszerelmes úr,hidd el...
2016. júl. 6. 18:04
 5/10 Béluska2016 ***** válasza:

Biztos "jó nő" lehetsz! :) Fogalmam sincs mit kéne csinálnod...

De gyakran megesik a férfiakkal, hogy olyan helyen ahova rendszeresen jár az emberfia, ott bizony vannak elviselhetetlen eladók és jó fejek. Az utóbbi beszélget, meghallgat, egy idő után személyesebb dolgok is szóba kerülnek. Ha ráadásul egy magányos férfi "alá még teszik is a lovat", ahogy az előttem szóló mondta, (még ha te észre sem vetted, vagy nem szándékosan tetted) ez akkor is nagyon csábító! A vonzalom, közös témák, megértés, helyeslés szerelmet szül. Tudod a csajok tartják magukat romantikusnak! A nagy fenét! Én még romantikus lányt nem láttam! A magányos pasik (mint én is) olyan szeretetre, megértésre vágyunk, amit bizony nagyon kevés csaj tud megadni! Mi olyan szeretet, romantikát adnánk (ha lenne kinek), amit a csajok nem is igényelnek és nem is fogadnak el. Ők azt mondják nekik kemény férfi kell, nem "nyálas tacskó"! Erre mondom én, hogy minden nő megérdemlik akit, otthon vernek, megaláznak, mert ott maradnak, nekik ez kell! Nekem is volt egy ilyen beszélgetős eladó csaj ismerősöm, én is tudtam, hogy soha nem lehet köztünk semmi! Nem is lett! De 5 évig, minden nap, taliztunk (csak a boltban persze). Minden nevezetes alkalomra kapott, tőlem virágot, ajándékot. Ha érdekel elmesélem...

2016. júl. 6. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Wow, most írtam ki egy kérdést, nekem is hasonló csak a fickó ráadásul legalább 10 évvel fiatalabb nálam!
2016. júl. 6. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel bevallotta szerelmes, ott tegyél pontot! Baj lesz belőle! Hidd el jártam már így... Gondolj bele férjed hogy érezne a megtudná?
2016. júl. 6. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem munkanélküli,csak osztott műszakban jár,reggel,és délután,és munka előtt,után benéz.A férjem is szokott jönni néha,és meg is jegyezte hogy a gyerek mindig itt van??Mulattatta a dolog,nem zavarta...szerintem nem lát benne konkurenciát....és ha jön a férjem ,ő gyorsan el is megy haza...köszönöm a válaszokat!!megfontolom
2016. júl. 6. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen agyalni. Mond meg neki, hogy neked ez kellemetlen és hagyjon békén, nem fog semmivel célt érni és ha szeret, akkor tartsa ezt tiszteletben, próbálja magát túltenni rajta és sok boldogságot.
2016. júl. 6. 18:47
 10/10 anonim válasza:
lol
2016. júl. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!