Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A párommal nem rég vagyunk együtt. Most még gumival védekezünk, de már most is hisztizik miatta, hogy kényelmetlen. Megszakításos "védekezésről" hallani sem akarok, emellett semmilyen hormontartalmú készítményt nem szedhetek, így fogamzásgátlót sem.

A spirálon gondolkodtam, de még nem szültem és félek tőle(ez lenne a végső megoldásom), a pesszáriumban meg a többi vacakban nagyon nem bízok.

Ti mit szólnátok, ha a párotok közölné, hogy csak óvszerrel fog menni még egy jó ideig, vagy akár örökre? :/ Félek, hogy így nem leszek elég jó és nem fog ez működni köztünk. :(

Nem erőlteti még, de látom, hogy zavarja és célozgat rá... Nekem jó volt eddig is az óvszer.

2018. jún. 21. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

"Ti mit szólnátok, ha a párotok közölné, hogy csak óvszerrel fog menni még egy jó ideig, vagy akár örökre? :/ Félek, hogy így nem leszek elég jó és nem fog ez működni köztünk. :("

Komolyan? Ne haragudj de, ha valaki számára emiatt nem leszel elég jó akkor a hiba nem benned hanem benne van. Aki ezt nem képes elfogadni az elég egy tapló emberke lehet.. főleg mert: "de már most is hisztizik miatta".. Igen, ez is remekül mutatja milyen szánalmas ember a barátod.

2018. jún. 21. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
4%

Nálam biztosan nem működne. Gumival szexelni kb. olyan mintha úgy akarnál finomat enni, hogy közben a nyelvedre húzol egy gumihártyát amivel kb. semmilyen ízt nem érzel. Én pl. nem is érzek közben gyakorlatilag semmit és egyből el is megy az ingerem minden továbbira, nemhogy még az orgazmus közelében legyek.

Arról nem is beszélve, hogy több "kiszakadt a gumi és későn vettük észre" terhességről hallottam eddig mint ennek fordítottjáról. Érdekes mód, én sem ejtettem eddig teherbe egyetlen nőt sem, pedig ők sem védekeztek.

Szóval nálam ez, hogy jó ideig vagy örökre(?!) csak így az köszönöm, de felejtős. Ennyi erővel már a maszturbálás is jobb és nagyobb ingert adó érzés.

2018. jún. 21. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha ennyit nem tud megérteni, akkor örülj neki, ha megszabadulsz tőle.
2018. jún. 21. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Elmebeteg állat vagy Jaguár.
2018. jún. 21. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves? Most komolyan ezen rágod magad, hogy a hülye gyerek nem érti meg, hogy nem bírja a szervezeted? Gyereket sem akar gondolom, csak felhőtlen dugást. Ha nála ezen múlik egy kapcsolat, annyit is ért.
2018. jún. 21. 21:01
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Aki nem érti az pasi akinek a luk köritése mindegy aki megérti na az a férfi..
2018. jún. 21. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lapát!!!
2018. jún. 21. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
2%

Akkor megsúgom, nagyapádtól kezdve kb. mindenki elmebeteg volt aki eddig ezen a bolygón emberként élt. :D

Totál röhej, hogy ezen az oldalon az számít elmebetegnek aki a szex természetes formáját szereti és azt élvezi.

2018. jún. 21. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Eldöntheted, hogy akarsz-e még együtt lenni vele, vagy nem. Ő egyértelműen közölte veled, hogy ez neki így nem megfelelő. Írhatom, hogy milyen ember, vagy mi a véleményem róla, de ettől a ti helyzetetek még nem oldódik meg. Ha úgy döntötök, hogy együtt maradtok, akkor beszéld meg a nőgyógyászoddal, hogy milyen lehetőségeitek vannak, ő mit ajánl neked. Az mindenesetre jelzés értékű a későbbiekre nézve, hogy ennyire nem hajlandó kompromisszumot kötni.
2018. jún. 21. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
14%

Ugye tudjátok, hogy a lepontozásaitokkal csak saját magatokat teszitek röhejessé? :D

Kérdezzétek már meg szüleiteket/nagyszüleiteket, hogy hogyan fogantatok/fogantak. Erős a gyanúm, hogy itt legalább minden második ember ugyanúgy egy "balesetből" van és nem évekig húzott meg tervezgetett procedúra előzte meg a nagy pillanatot amikor végre eljutottak odáig, hogy na, akkor szexeljünk gumi nélkül. Utána ugyanúgy nevezhetitek elmebetegnek őket a saját létezésetekért.

Ha valakinek itt kellene elmeorvos az biztosan nem én vagyok olyan gondolkodással mint amilyet sokan leművelnek itt egyes témákról. Aki lány meg őrült mód retteg a teherbeeséstől az ne csak és kizárólag a férfitól várja már, hogy erről vagy arról lemondjon a saját dilije és paranoiája miatt. Inkább ezt kellene kezelni...

Nincs azzal gond, ha valaki ezt vagy azt nem szereti vagy nem akar kompromiszumot kötni. Ám jelen esetben a kérdező hasonlóan "elmebeteg" mint én mert ő azt nem szereti, én meg ezt, ahogy a kérdező párja sem.

Természetesen mindig csak és kizárólag a férfiak lehetnek minden szempontból az önző szemétládák. Az a szempont már abszolút mellékes, hogy a nő retteg a teherbeeséstől, de védekezni ő már nem hajlandó mert az hogy néz már ki.

Szeretettel várom a nullát erre is, ahogy a nagyszüleitek is biztos büszkék lennének minek tartanátok őket, ha erre-arra fény derülne. :)

2018. jún. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!