Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasításkor miért kell ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Nem először tapasztalom az esetet ezért is érdekelne miért ilyen gyakori ez az eset. Adott a szituáció, megismerkedem egy sráccal, látszik rajta, hogy nyomul, olyanokat mond, olyanokat tesz. Én akkor tisztázom, hogy ez részemről csam baráti, nem vagyok bunkó, nem vagyok alpári igyekszem ezt mindig korrekt módon kezelni. Ellenben sokszor van, hogy az illető elkezdi mondani, hogy félreértettem meg ő nem nyomult és nem is akar semmit nem tudja honnsn vettem. Pedig előttr teljesen nyilván valóan nyomult és nem csak beképzelem, mert többen is mondták, hogy ez egyértelmű volt. Miért kell ezt mégis?2018. jún. 21. 15:22
11/13 NDSM válasza:
Azért, mert nem akar barátkozni veled, hanem a pasid akar lenni! Illetve azért tesz úgy, mint aki nem akart semmit, hogy ne fájjon az elutasítás!
12/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nincs ezzel semmi gond, ha ő nem akar barátkozni. Volt már olyan is, hogy mondta a srác, hogy nem akar barátkozni ő kapcsolatot akar megbeszéltük elköszöntünk ennyi. Ezt szerintem lehet normálisan is kezelni, nem célom hülyíteni senkit, meg megalázni sem célom, de most akkor én vagyok a csúnya rossz, mert nem jövök össze mindenkivel aki rám hajt?
2018. jún. 21. 19:04
13/13 anonim válasza:
Figyelj, van erre egy nagyon frappáns megoldás. Miután "tisztázta", hogy ő nem akart tőled semmit, szélesen vigyorodjál el, és mondjad azt neki, hogy "Köszi, ez nagyon király! Most tényleg megkönnyebbültem." És veregesd vállon. (Majd figyeld a reakcióját!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!