Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudják most sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják most sokan elviselni, hogy a párjuk nézné a foci VB-t? Miért játsszák sokan a hattyú halálát, ha a párjukat érdekli valami, őket meg nem?

Figyelt kérdés

Itt a foci VB (ennek kapcsán jutott eszembe a kérdés, de nem új jelenség), és sok nő ismerősöm egyből szenved, siránkozik, hogy jajj, a párja nézi azt a mocskot, és nem lehet elviselni. Anyám állandóan veszekszik apámmal, hogy kapcsolja már ki a tévét, barátnőm kábé átköltözött a másik szobába a párja mellől, és napi szinten sopánkodik nekem, hogy nem tudja elviselni, satöbbi.

Ugyanezt csinálják a pasik, mikor például kijön valami új mozifilm, ami tipikusan csajokat érdekel (pl. Szürke 50 árnyalata, vagy bármelyik romkom)

Ezekbe miért kell belehalni? :D

Mármint egyik oldalt se értem, mert az is túlélhető, hogy másfél-két órát olyannak foglalkozzak, ami engem nem annyira hoz lázba, de a páromat meg érdekli, másrészről meg az is túlélhető, hogy másfél óráig mással foglalkozunk, például amíg a párom focimeccset néz, én addig játszok vagy kutyát sétáltatok vagy valami, ill. amíg elmegy moziba, addig otthon olvasok vagy elmegyek én is a plázába körbenézni valamelyik boltban, stb.

Miért kell ilyen semmiségekből is szenvedést meg konfliktust generálni? Milyen kapcsolat az, ahol egy nyomorult meccs vagy film megnézése is feszültséget okoz? Komoly problémákat hogy tudnak így megoldani? Vagy épp ez az, hogy nincs elég komoly probléma és unatkoznak(?) és csinálnak maguknak valami feszkót? Vagy csak komolyan ennyire 0 a tűrőképessége és a kompromisszumkészsége ilyen sok embernek?

2018. jún. 20. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

A barátom nézi, én közben meg játszom, nemrég vettem meg egy rég áhított játékot. Szóval jobb is, hogy most van vb. :D

De olyat én is hallottam tőle, hogy munkatársát pl nem ENGEDI EL a barátnője bulizni, meg ilyenek. :O

Engedi, mint valami gyereket.

2018. jún. 20. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk én rühellem a romkomokat...
2018. jún. 20. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, parom allandoan autos musorokat nez. Neha nezem vele, egyebkent meg elvagyok addig.
2018. jún. 20. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:
"Tudod kérdező, ezért van annyi válás, szakítás, mert nem tudják egyesek tolerálni a másik hobbiját, szórakozását, nincs kompromisszum, csak megy az egózás." - Nem az a baj, hogy nincs kompromisszum, az a baj, hogy sokan azzal sincsenek tisztában, hogy ők milyenek, hogy mit tudnak tolerálni és mit nem, hogy miben tudnak kompromisszumot kötni és miben nem. Nálam pl. a dohányzás olyan, amiben baromira nehezen tudok kompromisszumot kötni, mert a szervezetem érzékenyen reagál a füstre (könnyezés, fejfájás, tüsszögés...). Szóval ettől még nem tartok valakit rossz embernek, hogy dohányzik, vannak dohányzó barátaim, de nem biztos, hogy tudnánk együtt élni. Viszont pl. tudom tolerálni az enyémtől eltérő étkezési szokásokat, sőt, kíváncsi vagyok és szívesen próbálok ki újat, aztán legfeljebb nem ízlik, de nem csinálok belőle problémát, ha mást eszünk, anyukám pl. cukordiétán van, a család többi tagja meg nem, nagyon jó kis cukormentes sütiket tud készíteni, de abból sincs gond, hogy mondjuk kétféle étel készüljön. Már nem élek a szüleimmel, de náluk rendszeresen van ilyen, hogy apám mást eszik, mint anyám, vagy szokott olyan is lenni, hogy egy ételt kétféleképpen készítenek el, mondjuk az uborkasalátából anyám készít külön magának cukormenteset, a család többi tagjának meg hagyományosan, aztán nincs ebből gond.
2018. jún. 20. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem bírják elfogadni, ha pár héten keresztül napi 3 órán át nem velük foglalkozik a másik.

Mi lejárunk a térre, szurkolok a spanyoloknak, meg Svájcnak, ő "csak" nézi (Svájcnak ő is szorít), én meg ordibálok, káromkodok :D stb.

29n

2018. jún. 20. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, szerintem évente egyszer pár napig teljesen elviselhető. Párommal, vagy akár baráti társasággal még kiülős meccsnézős helyre is szívesen elmegyek. Attól, hogy a foci hidegen hagy a társaság és egy hideg sör mellett nagyon jól tudom magam érezni. Otthon meg nem kötelező a másik mellett üldögélni amíg nézi a meccset. Én se kényszerítem rá, hogy nézze a neki nem tetsző sorozataimat.

Aki ilyen piti dolog miatt siránkozik az általában ilyen jellem és mindig kell valami ami miatt panaszkodhat.

2018. jún. 20. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:
#15, #16 melyik helyszínen nézitek? :)
2018. jún. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.