Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek bejönne egy olyan 35 feletti nő, aki Eva Longoriara hasonlít?
Figyelt kérdés
Igényes, intelligens, rá hasonlít. De elmúlt 35. Megdugnátok? Párkapcsolatra szóba jöhet? Kort is írjatok.2018. jún. 19. 15:11
11/20 anonim válasza:
#10: Feljössz egy anonim oldalra beszólni arctalanul másnak. Ugye leesett, hogy nem csak más nyomi a sztoriban? :D
12/20 anonim válasza:
Nagyon is bejönne nagyon tetszik ugyanakkor tartanék tőle hogy ilyen jó nő.!
13/20 anonim válasza:
Vonzónak tartanám, ha csak szexet akar akkor nem zavarna a kora (majdnem egy tízessel fiatalabb vagyok nála), kapcsolatot viszont a korkülönbség miatt nem vállalnám be. Persze ha a személyisége is megnyerő akkor elgondolkodnék rajta.
27F
14/20 anonim válasza:
Eva Longoria nagyon jó nő, szóval nem is kérdés.
15/20 anonim válasza:
Nagyon szép nő, tetszik. A párkapcsolathoz az kellene, hogy kölcsönösen passzoljon egymáshoz a személyiségünk. Na meg hogy én is bejöjjek neki.
33
16/20 anonim válasza:
Nem jön be, mert cseppet molett. /35/
17/20 anonim válasza:
Szép nő, ismerkednék vele. De ahhoz, hogy kapcsolatot alakítsunk ki, tudnom kellene azt is, hogy milyen a személyisége.
28F
18/20 anonim válasza:
Naná, hogy vonzó, ez nem is kérdés! :D
De én is beállnék a milyen a személyisége kérdést feltevők táborába! :)
Én párkapcsolatot keresek (soulmate). Személyiségem is olyan. :)
39F
20/20 anonim válasza:
#16 - eleg fura izlesed lehet. Persze mindenki mast tart szepnek, de MOLETT? Vagy a terhessegere utalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!