Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon hasonlít apukámra? Ez normális?
Nemcsak külsőre hasonlítanak (szőke haj, magas, erős, kicsit pocakos testalkat), de belsőre is egyre több közös tulajdonságot látok bennük. A párom elsőre úgy tűnt hogy pont apukám szöges ellentéte: nyugodt, megértő, türelmes, pozitív gondolkodású, és ez mind igaz is rá, de nagyon sok dologban mégis úgy gondolkozik mint ő. Mindketten társasági emberek, nagyon fontos nekik ki mit gondol róluk a környezetük, vállalkozó típusok és örökmozgók, akik legszívesebben a nap minden percében mennének valahová.
Nem zavar a dolog, szeretem apukámat a hibái ellenére is (fiatal koromban elég sok konfliktusunk volt), a párom pedig számomra tökéletes, csak sose hittem hogy egy apukámhoz hasonló férfi mellett kötök ki.
Szerintetek ez normális? A ti párotok hasonlít apukáitokra/anyukáitokra?
A nok altalaban belsore az “apa” benso stilusjehyeit keresik.
A fiuk pesig az anya....
Normalis. Kulsore hasonlit, veletlen.
Vagy perverzio? Nem olyan mintha az apaddal szexelnel? Vagy az neked nem tabu?
Annyira azért nem hasonlítanak, csak a hajszín és a testalkat. Szerencsére sosem jutott eszembe még apukám szex közben. XD
Inkább a belső ami egyezik, csak olyan tulajdonságok is vannak, ami kifejezettem bosszantott régebben apukámban, most meg ugyanezekkel nézek szembe páromnál is.
Az én párom nevelőapámra hasonlít (aki engem 10 éves korom óta nevelt) . Először fel se tűnt, csak sok apró vonásbn, kifejezetten személyiségére értve, mert külsőre azért elég más. Elmondtam anyukámnak, aki néhány találkozás után mondta, hogy tényleg baromira hasonlít. XD
Mondjuk én nem bánom, a nevelőapám egy nagyon rendes ember és nagyon szereti a családját. :)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!