Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha duci vagyok, akkor biztos, hogy ha találok is párt, csak jobbhíján lesz velem az illető?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 13:20
11/14 anonim válasza:
#10: Jogos, tényleg nem kell keresniük. Mégis egy csomószor megy a hiszti és az a kamu szöveg, hogy egy telt csajnak pont ugyanannyira nehéz a társkeresés.
12/14 anonim válasza:
Igen,a telt csajoknak valóban nehéz. Itt most arról volt szó, hogy ha duci srác próbálkozik be és rendben találjuk, (jófej, humoros, van stílusa, intelligens, ápolt és helyes) akkor a nők egy jó része gond nélkül összejön vele. Fordítva is gondolom hasonló a helyzet, bár én azért azt látom, a férfiak sokkal inkább lenézik a duci nőket, mint fordítva. (leszámítva pár hájfétisest, de azokkal meg ki jönne össze?)
13/14 anonim válasza:
#12: A nők nagy része nem jön össze duci sráccal, ha bepróbálkozik és humoros, stb.
A férfiak nem nézik le sokkal inkább a duci nőket. Pont erről írtam... A férfiak egy része konkrétan erre indul be és neten is ezt keresi. A nőknél ilyen csoport nincs vagy nagyon minimális.
Ha körbenézel, lényegében minden kérdésnél kihozza a nők többsége, hogy nekik mindig, mindenben nehezebb.
14/14 anonim válasza:
Hát én több duci lányt is ismerek,akinek kín a társtalálás. Engem meg már utasított vissza duci srác. Az itteni kérdéseknél is láthatod, hogy milyen az ideális nő: ne legyen kövér. Ennyi. Sok férfi le is írja, neki mindegy a külső, csak ne legyen kövér. De a kövér is mindenkinek más, nem ám a hájas donna tonnákra gondolnak hanem egy átlag husos lány is kövér. A pasiknál meg szexi az apu test, de anyu tested ne legyen, mert akkor kövér vagy. (irónia, hiszen az anya szül, ha valakinek, a nőnek természetes az anyu test) De mindenki a saját tapasztalatait veszi alapul, te mást látsz,más a véleményed, ezt elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!