Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha a barátnőm 25 kilóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a barátnőm 25 kilóval nehezebb nálam?

Figyelt kérdés

Ha az utcán szembejön egy ilyen pár ti mit gondoltok?

Én átlagos testalkatú vagyok, ő sziszont elég kövér. Kb. 165 cm és 98 kiló

2018. jún. 1. 16:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
Őszinte részvétem! Komolyra fordítva, ez csak rátok tartozik, ne foglalkozz azzal, hogy ez másoknak tetszik, vagy nem tetszik.
2018. jún. 1. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2018. jún. 1. 16:19
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

Én irtózom a kövér nőktől-férfiaktól, nőként.

Hogy kinek mi a kövér, az persze szubjektív, de 165cm-hez én 70 kg tájékán tudom elképzelni, hogy még egészséges és kedves látvány a szemnek.

2018. jún. 1. 16:21
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Ha te így szereted, nincs ezzel semmi gond. Soha ne szégyelld azt akit szeretsz.
2018. jún. 1. 16:25
 5/19 anonim ***** válasza:
15%

Az a ciki, hogy dagadt, és láthatóan nem érdkeli.

Esztétikailag is ronda egy zsíros disznó kinézetű ember, és egészségileg is valahol a béka segge alatt lehet.

Én eleve nem tudnék összejönni kövér emberrel, taszítanak, mert 95%-uk a saját igénytelensége miatt néz úgy ki, ahogy.

2018. jún. 1. 16:28
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Az nagy baj, hogy elhízott. De láthatóan nem szereted őt, hiszen ilyenen agyalsz. Akkor meg minek vagy vele? Gerinced nincs, hogy ne csapd be?
2018. jún. 1. 16:31
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Neked ciki? Neki ciki?

Másnak biztos nem lehet ciki csak neked, vagy neki... vadidegen embernek mitől lenne ciki hogy ilyen ember jön vele szemben az utcán?

Pesten 100 és 100 ilyen ember van.

A legtöbb ember semmit nem gondol az utcán, mert van egyéb dolga/problémája.

2018. jún. 1. 16:31
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Köztünk is ilyen különbség van (mondjuk én 180 centi vagyok, úgyhogy inkább nagy vagyok, mint gombóc :D - amúgy párom is ilyen magas), ránk még soha nem néztek furán emiatt. Amiatt sokkal többen megnéznek, hogy párom kopasz rocker állat, én meg nyáron simán felveszem a virágos ruhácskát pl.

Amúgy aki ki akar nézni bármi miatt, az úgyis ki fog. Szerintem kár ezen görcsölni, mert csak tönkrevágod vele a kapcsolatod.

2018. jún. 1. 17:09
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
Senkit nem érdekel!
2018. jún. 1. 17:29
 10/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
68%

Nagy kofferba jó pakolni, tartja a jó mondás.

Egyébként mit érdekel, hogy mások mit gondolnak?

Ti jól érzitek magatokat együtt? Ennyi a lényeg.

2018. jún. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!