Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha a barátnőm 25 kilóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a barátnőm 25 kilóval nehezebb nálam?

Figyelt kérdés

Ha az utcán szembejön egy ilyen pár ti mit gondoltok?

Én átlagos testalkatú vagyok, ő sziszont elég kövér. Kb. 165 cm és 98 kiló

2018. jún. 1. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Te vagy az norbi...?
2018. jún. 1. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Te cikinek érzed?
2018. jún. 1. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ez neked ciki.
2018. jún. 1. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem is van egy ismerősöm, aki kövér, a párja pedig normál testalkatú, de soha nem jutott eszembe azon gondolkozni, hogy ők mégis miért lehetnek együtt vagy hogyan néznek ki együtt, milyen gáz stb.... Egyrészt nem érdekel, mert nekem semmi közöm nincsen a kapcsolatukhoz vagy ahhoz, hogy hogyan, mi alapján választanak párt. Másrészt pedig azért, mert most ebben mégis mi lenne a ciki? Ők így néznek ki, ők ennyi kilók, ez van. Ebben mi a ciki? Mi a ciki abban, hogy valaki úgy néz ki, ahogyan? Mindenkinek más tetszik, csomó olyan párt látok, amelyiknek a férfi tagja nekem nem tetszik, de mégsem tartom cikinek a kapcsolatukat és nem kezdek el értetlenkedni, hogy mégis mit tarthat benne szerethetőnek a párja, mi tetszhet rajta és ilyenek. Ha együtt vannak, akkor biztosan azért vannak együtt, mert szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz, nekik így megfelel és az a lényeg, nem?
2018. jún. 2. 00:17
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Szar lehet neked hogy mindenki kiröhög!
2018. jún. 3. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

"Jó nagy valagad lehet akkor debella állat létedre, nem csodálom, hogy nem mernek még furcsán nézni se :D :D :D"

Amíg ilyen privát üzenetek érkeznek egy pusztán segítő szándékú válaszra, addig nem csoda, ha aggódik a kérdező, hogy gúnyolni fogják.

Sajnos nagyon sok a közönséges ember, aki nem lát túl a saját igénytelenségén.

Kérdező, ha boldog akarsz lenni, meg kell tanulnod elengedni ezeket. Mindig lesz, aki ferde szemmel néz rád valamiért. :)

2018. jún. 3. 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Meg is szokott verni?
2018. jún. 3. 10:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Ciki az, mikor az ízlésedet másra bízod.
2018. jún. 5. 23:54
 19/19 anonim válasza:
100%
Az én barátnőm 42 kilóval nehezebb nálam és imádjuk egymást 😊
2021. febr. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!