Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szoktatok nézni egy férfin az anyagi helyzetén és a kinézetén kívül?
Minden mást kb.
Főleg azt, hogy mennyire passzolunk egymáshoz, mennyire összeférhetőek a dolgaink, szokásaink, céljaink.
1. Hogy mennyire kongruens.
2. Hogy mennyire őszinte saját magával.
3. Az önreflexiót, ami Magyarországon hiánycikk.
4. A saját magával szembeni következetességet.
5. Stabil, de nem konzervatív, ugyanakkor nem is vadliberális értékrend.
6. A kiemelkedően magas érzelmi intelligenciát.
7. A visszafogott stílust és a kifogástalan modort.
8. Nagyfokú önismeretet.
9. Érzelmi stabilitást.
10. Hasonló legyen a humorérzéke az enyémhez (én elsősorban az intellektuális, abszurd humort szeretem, mint mondjuk a Galaxis Útikalauz Stopposoknak).
Kezdjük ott, hogy anyagi helyzetből kb. azt nézem, ne nekem kelljen eltartanom, külsőből meg azt, hogy tetsszen (pont nem a tipikus jópasi az esetem, a párom sem ez a médiaideál szerinti jópasi, mégis ritka mód szexinek tartom).
Amit én nézek:
- legyen intelligens, művelt, tájékozott
- ne legyen bunkó, neveletlen
- legyen határozott, ne nyámnyila
- ne legyen anyuci pici fia
- passzoljon a humora az enyémhez
- legyen figyelmes, de ne nyálas
- ne kezeljen engem vmi elérhetetlen kis hercegnőként, akinek a talpát kell nyalnia egyfolytában meg hímestojás kistündérkeként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!