Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Férfiak! Lehet ezen a helyzeten javítani?
Nem olyan rég megismertem egy srácot, vagyis inkább már férfi. Nagyon sokat beszélgettünk neten, kialakult egy kölcsönös bizalom, vonzalom köztünk.
Bevallotta, hogy csak egy rövidebb kapcsolata volt, ami rövid ideig tartott és azóta nincs senkije. Ami nem is zavart engem.
Több találkozón túl vagyunk már. Míg nem találkoztunk előtte olyanokat írt, hogy alig várja megöleljen stb. De mire oda kerül a sor, egyszerűen semmi. Úgy érzem nem tudja, hogy közeledjen egy nőhöz, miközben neten "mindent" tud, csak személyesen nem.
Mondta már, hogy akivel eddig találkozott mindig azt mondták neki, maradjanak barátok.
Szerintetek tényleg van olyan férfi, aki csak barátnak való?
Túl lehet jutni ezen a kezdeti nehézségen? Vagy veszett ügy?
Egyszerűen már nem tudom mit csináljak.
Lehet,hogy abban az egy rövidebb kapcsolatban történt valami ami miatt elveszítette az önbizalmát, vagy esetleg a későbbi sikertelen próbálkozások miatt van ez így.
Próbálj lassan Te közeledni Felé, keltsd fel az érdeklődését nőként, öleld át, próbáld természetessé tenni azt,hogy közeledjen Feléd.
Ha ez nem alakul a későbbiek folyamán sem akkor szerintem nem érdemes tovább erőltetni. Bár én egy ilyen kezdés után ha kapcsolatként nem működik, még a barátságnak se látom értelmét.
Akkoriban megcsalta a lány akivel együtt volt.
Mondta is, hogy látja én nem olyan vagyok, bízik bennem.
Ami tőlem telik azt próbálom megtenni. Közös főzések, rengeteg beszélgetés, átölelem őt többször is stb. Az utóbbi csak ilyen gyors visszaölelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!