Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a páromnak büdös?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy hát igen..
De nem akarom megbántani
És mindig valahogy terelem ezt a szex dolgot..már 3 hónapja nem volt semmi.. szeretem, úgyhogy nem hagyom el ..
De hogy kéne megmondani neki?
Nyilván nem így h :
" Figyelj már... Behányok tőled.. kérlek... Csinálj magaddal valamit.."
2018. jún. 17. 13:21
21/26 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Az emberek és a tanácsok
Imádlak titeket"
Mesélj, mit szeretnél olvasni?Amiről a kérdésedben írsz, nem közölhető úgy, hogy a másik ne sértődjön meg.Milyen párkapcsolat az, ahol nem mersz őszinte és szókimondó lenni a másikkal szemben?
Persze, hogy megbántódik, ha az igazat hallja, senki sem szereti a kritizálást, főleg akkor, ha tudja, hogy alapja is van.Ezt viszont vállalni kell, ha változást akarsz.Vagy még szagolni akarod?
22/26 anonim válasza:
Most kinek mije büdös?????????????
23/26 anonim válasza:
Nem kéne segből szájba csinálni, akkor nem lenne büdös. xD
24/26 anonim válasza:
Mondd el neki finoman őszintén, de határozottan. Magától nem jön rá és lehet azt hiszi azért nincs szex mert nem szereted. Nem megoldás a hallgatás. Másrészt én nő vagyok és örülnék neki ha a párom elárulná bármi baj is van velem.
25/26 anonim válasza:
"Túrós a f4$zod, mosd meg!" ezt mond de át is fogalmazhatod pl. "Büdike a pipilőd".
26/26 anonim válasza:
Legyetek távkapcsolatban.Már ha nem szaglik megyéken át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!