Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a páromnak büdös?
Az a helyzet hogy hát igen..
De nem akarom megbántani
És mindig valahogy terelem ezt a szex dolgot..már 3 hónapja nem volt semmi.. szeretem, úgyhogy nem hagyom el ..
De hogy kéne megmondani neki?
Nyilván nem így h :
" Figyelj már... Behányok tőled.. kérlek... Csinálj magaddal valamit.."
Ha 3 hónapja nem volt semmi, akkor honnan tudod, hogy még mindig büdös neki? Időnként azért szagmintát veszel? :D
Egyébként nem tudom, hogy miért kell ennyire besza..rni az őszinteségtől.Simán közöld vele, hogy valamiért szaglik.Menjen orvoshoz, vagy mossa gyakrabban akármije is az, ami büdös.
Én az exemnek megmondtam, hogy lepedékes a foga, büdös a szája (cseszett fogat mosni), elájulok a lábszagától.Megsértődött (ő baja, ha nem tetszik neki az őszinteség), de nem is volt hajlandó ezeken változtatni.Otthagytam.Nem veszítettem semmit.
Lényegtelen ebben a helyzetben,hogy nő vagy pasi a kérdező. Ha büdös, akkor mindkét részről egy megoldás van: beszélni erről,és elbúcsúzni Tőle.
Nem hinném,hogy azonnal megkívánnád ha innentől elkezdene tisztálkodni rendesen.
Bár bevallom,ha az a pasi büdös lenne aki hozzám tartozik nem kérném arra,hogy ugyan fürgyé le...Nem kérdés,hogy lezárnám azonnal, nem 3 hónapig magyarázkodnék miért is nem akarok Hozzá bújni.
Minden ellen lehet tenni, ha izzad,ha büdös a lehelete, ha a nemi szerve...na neee, ha valaki rendszeresen tisztálkodik ez nem fordulhat elő.
Azonnal érezni,hogy ez ápolatlanság vagy csak spontán izzadósabb típus.
Mindennapi tisztálkodás mellett ha valakinek nagyon erős, kellemetlen szagú a nemi szerve, akkor az orvost kíván. De egyébként meg ha a tisztálkodása nem megfelelő mennyiségű-minőségű, akkor esetleg előjátékként felhozhatnál valamiféle közös fürdést/zuhanyzást, és már meg is van oldva. Legalábbis, a technikai része.
Az egy dolog, hogy te szereted és nem hagyod el, de ha a párom mindenféle konkrét indoklás nélkül 3 hónapon keresztül terelné a szex témát, akkor valószínűleg én dobbantanék. Erről mindenképpen beszélni kell, még ha kellemetlen, akkor is.
Az emberek és a tanácsok
Imádlak titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!