Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromnak büdös?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy hát igen..

De nem akarom megbántani

És mindig valahogy terelem ezt a szex dolgot..már 3 hónapja nem volt semmi.. szeretem, úgyhogy nem hagyom el ..

De hogy kéne megmondani neki?

Nyilván nem így h :

" Figyelj már... Behányok tőled.. kérlek... Csinálj magaddal valamit.."

2018. jún. 17. 13:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Ha 3 hónapja nem volt semmi, akkor honnan tudod, hogy még mindig büdös neki? Időnként azért szagmintát veszel? :D

Egyébként nem tudom, hogy miért kell ennyire besza..rni az őszinteségtől.Simán közöld vele, hogy valamiért szaglik.Menjen orvoshoz, vagy mossa gyakrabban akármije is az, ami büdös.

Én az exemnek megmondtam, hogy lepedékes a foga, büdös a szája (cseszett fogat mosni), elájulok a lábszagától.Megsértődött (ő baja, ha nem tetszik neki az őszinteség), de nem is volt hajlandó ezeken változtatni.Otthagytam.Nem veszítettem semmit.

2018. jún. 17. 13:54
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Lényegtelen ebben a helyzetben,hogy nő vagy pasi a kérdező. Ha büdös, akkor mindkét részről egy megoldás van: beszélni erről,és elbúcsúzni Tőle.

Nem hinném,hogy azonnal megkívánnád ha innentől elkezdene tisztálkodni rendesen.

Bár bevallom,ha az a pasi büdös lenne aki hozzám tartozik nem kérném arra,hogy ugyan fürgyé le...Nem kérdés,hogy lezárnám azonnal, nem 3 hónapig magyarázkodnék miért is nem akarok Hozzá bújni.

Minden ellen lehet tenni, ha izzad,ha büdös a lehelete, ha a nemi szerve...na neee, ha valaki rendszeresen tisztálkodik ez nem fordulhat elő.

Azonnal érezni,hogy ez ápolatlanság vagy csak spontán izzadósabb típus.

2018. jún. 17. 13:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindennapi tisztálkodás mellett ha valakinek nagyon erős, kellemetlen szagú a nemi szerve, akkor az orvost kíván. De egyébként meg ha a tisztálkodása nem megfelelő mennyiségű-minőségű, akkor esetleg előjátékként felhozhatnál valamiféle közös fürdést/zuhanyzást, és már meg is van oldva. Legalábbis, a technikai része.

Az egy dolog, hogy te szereted és nem hagyod el, de ha a párom mindenféle konkrét indoklás nélkül 3 hónapon keresztül terelné a szex témát, akkor valószínűleg én dobbantanék. Erről mindenképpen beszélni kell, még ha kellemetlen, akkor is.

2018. jún. 17. 13:58
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Csináljátok döggyárban, egy-kettőre megszűnik a penetráns szaga. 😂
2018. jún. 17. 14:05
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
Ennyit rugózni egy egyértelműen kamu kérdésen...
2018. jún. 17. 14:10
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Lehet valami egészségügyi problémája van... Ha nem, akkor meg parancsold a kádba!!!
2018. jún. 17. 14:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda válaszok vannak itt.. Megáll az eszem. :D
2018. jún. 17. 14:24
 18/26 A kérdező kommentje:

Az emberek és a tanácsok

Imádlak titeket

2018. jún. 17. 14:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért Kérdző, szerinted mit kellene mondanunk egy olyan nőnek, aki nem meri megmondani a faszijának, hogy büdös a farka? Ezt nem lehet sokkal finomabban előadni! Vagy mégis mire számítasz? "Drágám, te érzed ezt? Mit? Hát ezt a fura szagot! Honnan jön?" Aztán mindketten elkezdtek szamuklászni, amíg a gatyájához nem értek... És... Jéééé!
2018. jún. 17. 14:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Életképtelen egy ember vagy kérdező.
2018. jún. 17. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!