Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm állandóan cirkuszol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan cirkuszol, hogy elfogy itthon a kaja és azért mert eszek?

Figyelt kérdés

Folyamatosan megy a veszekedés azon, hogy elfogy amit vesz a boltban. De hát ez a normális nem? Nem azért vesszünk valamit, hogy kidobjuk. Konkrétan azért jött belém ma reggel, mert meg mertem kérdezni, hogy hozott-e egy felvágottból. Mivel tegnap igen, tegnap előtt igen, de mind a két nap azt reggeliztem/vacsoráztam és elfogyott. Nekem sajnos nem elég 10-15dkg felvágott max 1 napra de ezt nem érti meg csak sérteget érte, meg sorolja, hogy mennyi pénzt költött el kajára. Ez normális lenne egy kapcsolatban?

Komolyan ott tartok, hogy inkább félrerakok minden havonta egy bizonyos összeget a fizetésemből és befizetek menüre és csak azt fogok enni amit a saját félretett pénzemből megveszek.

2018. jún. 17. 09:19
 31/98 anonim ***** válasza:
72%

#28 Akadjál már le arról, hogy mennyit eszik😂Ha egy fél disznót enne egy nap, mert annyit kíván a szervezete, ahhoz se lenne semmi közöd.

Kérdező, a barátnőd szimplán hülye. Ha csak akkora adagot főz, ami caak vacsorára elég, akkor miért csodálkozik, ha másnap megint főzni kell? Főzzön többet. Vagy főzzél te. Szerintem szokatlan neki, mert nőként kevesebb fogyasztáshoz van szokva.

2018. jún. 17. 10:07
 32/98 anonim ***** válasza:
89%

22-es:

" Ha ezt napi szinten benyomod, akkor havonta elmegy vagy 6-8-10.000 Ft a te felvágottadra, amiből a barátnőd kb egy szeletet se látott, és akkor mást meg nem is etettek."

Oké, egy szeletet se látott a barátnő a felvágottból, mert nem szereti. De ezt hülyeség így számolgatni, mert lehet, a csaj megveszi magának a csokikát, banánt, dobozos löttyöt. Abból meg a pasi nem eszik.

2018. jún. 17. 10:08
 33/98 anonim válasza:
77%

A válaszolók nagy része szerintem fénnyel táplálkozik ha 15 dkg felvágott ipari mennyiség.

Szerintem is az a megoldás, hogy csináljatok hétvégén ha tudtok dgy nagyobb bevásárlást és akkor te is be tudsz spájzolni abból ami neked kell.

A főzésről csak annyit az én párom egy vacsorázással megeszi azt amit főzök és nem keveset csinálok, mégsem húzom a szám. :)

2018. jún. 17. 10:08
 34/98 A kérdező kommentje:

# 28

Nem tudom mit szólnál akkor amikor látnád, hogy néhanapján benyomok egy fél kg-s steaket egy kajázásra. Szerintem kitérnél a hitedből ezt látva.

2018. jún. 17. 10:11
 35/98 iamaveryniceguy ***** válasza:
69%

Te jó ég...komolyan a kaján veszekszik veled az asszony? Dobd ki bakker.

Amíg nem hízol el, addig hagy egyél már annyit, amennyit szeretnél.

Nem az ételen kell spórolni.

A napi 10-15 dkg felvágott lóf_sz egy napra.

Napi 1000 ft / fő / kaja (ebéd nélkül) simán elmegy és ilyenkor még nem is minőséget eszel.

2018. jún. 17. 10:11
 36/98 anonim ***** válasza:
65%

Nekem sem tetszene, hogy mint egy bejárónő, csak főzök és etetlek, egyedül megyek bevásárolni, stb. Vagy félreértettelek, és a bejárónőről beszéltél?

Ha egyedül élnél soha nem vásárolnál, éhen halnál? Lehet többet megeszel mint amennyit a közösbe adsz, de az is lehet, hogy egyszerüen tele van a hócipője a barátnődnek azzal, hogy mindig egyedül szakadjon bele a bevásárlásba, cipekedésbe csak azért hogy a te kényelmed meglegyen.

2018. jún. 17. 10:14
 37/98 A kérdező kommentje:

# 35

Van rajtam felesleg. kb 10 kg-t kellene leadnom, hogy olyan legyen a testalkatom mint a húszas éveim elején. Nem vagyunk már fiatalok sem. Én 28 vagyok ő pedig 26. Nem kérdezte még senki, de még nincs egy éve sem, hogy együtt élünk. A kapcsolatunk pedig 5 éve tart lassan.

2018. jún. 17. 10:15
 38/98 A kérdező kommentje:

# 36

Te milyen bejárónőről beszélsz? Ne sírass meg a hülyeségeddel.

2018. jún. 17. 10:18
 39/98 anonim ***** válasza:
97%

Dehogynem, fiatalok vagytok:)

Akkor nálatok a meleg étel hétköznap a vacsora, ugye?

Nem tudom, át kellene beszélni, valami tervszerűséget kellene vinni az egészbe.

40/98 anonim ***** válasza:
82%
Némely embernek milyen jó dolga van. Én házas ember vagyok mégis többször járok boltba, mint nejem. Ja és akkor ott hagyok rögtön 30 pénzt, de 1 másfél hétig nincs gond, csak kisebb dolgokat veszünk. Ja, és többször főzök, mint ő. Ő többször takarít. Legyen meg a kölcsönösség és együtt tegyetek meg mindent. Nekünk így működik. Próbáld ki. Persze, hogy ki van, hogy mindig neki kell menni (mindennap) nekem is tele lenne ezzel a thököm...

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!